Secretaresse van het Jaar-event verplaatst naar 22 september 2020

Helaas houden de maatregelen rondom het coronavirus voorlopig nog wel even aan. Daarom hebben we besloten om het Secretaresse van het Jaar-event te verplaatsen naar dinsdag 22 september 2020  (onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom het virus).

We vinden het jammer dat het nog wat langer duurt, maar gezondheid staat uiteraard voorop. Gelukkig kunnen we melden dat het event zal verlopen zoals gepland: in het Corendon Village Hotel Amsterdam, met  hetzelfde programma, dezelfde sprekers én natuurlijk de Secretaresse van het Jaar-finale.

Hoe verloopt de verkiezing nu?

Ondertussen is de verkiezing nog steeds in volle gang. Op 16 juni vindt de halve finale plaats: dan presenteert onze top 6 zich voor een professionele vakjury. Houd onze social media in de gaten om te ontdekken hoe het hen vergaat!

Ben jij erbij?

Heb jij je aangemeld voor het event? Dan hoef je je niet nogmaals aan te melden: je behoudt je plaats op de gastenlijst. Kun je niet op 22 september? Stuur ons dan een e-mail naar verkiezing@schoevers.nl. Dan halen we je van de gastenlijst af, zodat de plek vrijkomt iemand anders.

Aanmelden voor event

Tijdens het Secretaresse van het Jaar-event ontmoet je interessante vakgenoten, laat je je inspireren door bijzondere sprekers en ontdek je live wie de Secretaresse van het Jaar wordt. Heb je je nog niet aangemeld voor het event, maar wil je er wel graag bij zijn op 22 september? Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Meld je kosteloos aan.