Meer waard met je Schoevers-diploma op HBO-niveau

Op zoek naar een nieuwe functie, of wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Steeds meer werkgevers vragen expliciet om supportprofessionals met HBO-werk- en -denkniveau. Met een Schoevers-diploma op HBO-niveau kun jij als professional nog meer waarde leveren. 

Meer waard met je Schoevers-opleiding 

Bij Schoevers bieden we niet zomaar opleidingen: in al onze opleidingen krijg je praktijkgericht onderwijs met veel persoonlijke aandacht. Zo ontwikkel je de typische Schoevers-skills en Schoevers-mentaliteit waarmee je nét dat beetje meer biedt dan anderen. Je bent georganiseerd, weet van aanpakken en blijft jezelf ontwikkelen. Werkgevers weten dit en vragen vaak expliciet om ‘eentje van Schoevers’. 

Wettelijk erkende HBO-opleidingen 

Met een HBO Bacheloropleiding van Schoevers ontwikkel jij je breder dan alleen als ondersteuner: je bent een waardevolle sparringpartner voor het management van je organisatie. Liever een tweejarige erkende opleiding? Volg dan een Associate-degreeopleiding waarmee je aantoont dat je over het steeds vaker gevraagde HBO-werk- en -denkniveau beschikt. 
 
Onze HBO Bachelor Executive Officemanagement en onze HBO Associate degree Officemanagement zijn beide geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dat betekent dat je opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. 

HBO-modules en deelprogramma's 

Bij Schoevers zijn al onze volledige HBO-opleidingen opgedeeld in modules van drie maanden. Deze modules kun je ook los volgen, apart of in bundels in de vorm van een HBO-deelprogramma. Handig voor als je graag alleen wil focussen op wat je echt wilt leren, of als je in korte tijd je kennis, vaardigheden en soft skills wil bijspijkeren. Bovendien heb je ook met onze deelprogramma’s garantie op de hooggewaardeerde kwaliteit van Schoevers én een streepje voor bij werkgevers! 

Wil je na het afronden van een HBO-module of -deelprogramma verder studeren voor je HBO Ad of HBO Bachelor? Dat kan! Mogelijk krijg je dan vrijstelling voor de modules die je al hebt gevolgd en kun je verkort verder studeren voor een erkend HBO-diploma. 

Baangarantie 

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende opleidingen, dat je voor alle erkende HBO-opleidingen baangarantie krijgt van Schoevers Professionals. Als jij voldoet aan de voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je na je opleiding relevante werkervaring kunt opdoen. Ideaal als je nieuw bent in het vakgebied of gebruik wilt maken van ons enorme netwerk van mooie bedrijven! 

Stapsgewijs naar een waardevol diploma 

Wil jij studeren voor een officieel erkend HBO-diploma, maar voelt de inschrijving voor een volledige opleiding als een te grote stap? Dan is ons modulaire onderwijs de perfecte manier om stapsgewijs te beginnen met je studie. Met ons modulaire en erkende onderwijs bouw je in jouw eigen tempo aan een waardevol diploma op MBO- of HBO-niveau. 

Persoonlijk advies 

Heb je nog vragen over onze opleidingen? Of wil je persoonlijk advies over welke opleiding het best bij je past? We vertellen je graag meer en nemen uitgebreid de tijd om met jou je mogelijkheden te bespreken. Bel ons dan op 035 – 7 506 140 of mail naar info@schoevers.nl. Dan helpen wij je verder!