Stapsgewijs naar een waardevol Schoevers-diploma

Als supportprofessional is het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen op een manier die gemakkelijk te combineren is met je drukke baan en privéleven. Daarom kun je bij Schoevers ook in stappen studeren. Met ons modulaire en erkende onderwijs bouw je flexibel en in jouw eigen tempo aan een waardevol diploma op MBO- of HBO-niveau. 

Wat is modulair onderwijs? 

Wil je graag studeren voor een erkend diploma, maar voelt de inschrijving voor een volledige opleiding als een te grote stap? Dan is ons modulaire onderwijs de perfecte manier om stapsgewijs te beginnen met je studie richting een erkend diploma. 

Bij Schoevers zijn al onze HBO- en MBO-deelprogramma’s en volledige HBO- en MBO-opleidingen opgedeeld in modules van drie maanden. Voor modules die jij reeds hebt gevolgd, kun je mogelijk vrijstelling krijgen voor gelijknamige modules in onze andere opleidingen. Dit kan bijvoorbeeld een langer deelprogramma zijn, maar ook een wettelijk erkende MBO-opleiding, HBO Associate degree of Bacheloropleiding. 

Bekijk alle deelprogramma’s en opleidingen

Baangarantie bij je Schoevers-opleiding

Bij het volgen van een module, deelprogramma of volledige opleiding van Schoevers geniet je van een uniek voordeel. Bij veel van onze (erkende) opleidingen bieden we baangarantie. We zoeken na jouw opleiding niet zomaar een baan voor je, maar dé baan waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Onze carrièrecoaches van Schoevers Professionals nemen de tijd om je te leren kennen en om te ontdekken waar jij écht energie van krijgt. De opleidingen waarvoor de baangarantie geldig is zijn voorzien van een kenmerkende baangarantiestempel.

De meerwaarde van modulair studeren bij Schoevers 

Waarom modulair studeren? We zetten de voordelen voor je op een rij: Bepaal je eigen tempo

Je kunt er na afronding van een module zelf voor kiezen of je de volgende module aansluitend wilt volgen of behoefte hebt aan een pauze. Bepaal zelf wanneer je klaar bent voor de volgende stap in je studie. 


Leer alleen wat je nodig hebt

Modules kun je los of in bundels volgen in de vorm van een deelprogramma. Hiermee heb je de flexibiliteit om jouw eigen studieprogramma samen te stellen en leer je alleen wat je echt nodig hebt. 


Beslis later of je wilt doorstuderen

Maak de stap om een volledige opleiding te volgen kleiner door eerst te beginnen met een module of deelprogramma. Je kunt op een later moment beslissen of je wilt doorstuderen voor een erkend diploma.  


Leer door met vrijstellingen

Voor modules die je al hebt gevolgd, kun je mogelijk vrijstelling krijgen wanneer je een langere opleiding gaat volgen. Stapel modules met Schoevers Flex korting om zo voordelig tot een waardevol (erkend) diploma te komen.  
 

Hoeveel stappen moet jij nog? 

Heb jij al een aantal modules of deelprogramma’s gevolgd bij Schoevers en vraag jij je af op welke manieren je verder kunt studeren naar een erkend diploma? Onze opleidingsadviseurs kijken graag met je mee. Plan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek in. 

Adviesgesprek inplannen
Modulair Onderwijs

Een voorbeeld 

De Kort HBO Officemanagement van één jaar bestaat uit vier los te volgen modules: 

Deze modules zijn weer onderdeel van de internationaal erkende HBO Associate degree Officemanagement en HBO Bachelor Executive Officemanagement. Wanneer je na succesvolle afronding van deze modules ervoor kiest om alsnog door te studeren voor je Ad- of Bachelorgetuigschrift, kun je mogelijk vrijstelling krijgen voor de gelijknamige modules. Je hoeft deze vakken dan niet opnieuw te volgen. 

“In twee jaar een HBO Associate degree behalen en daarna zeker zijn van een leuke baan, wie wil dat nou niet?”

- Whitley Kamen over de HBO Associate degree Officemanagement 

“Je ziet vaak dat bedrijven een voorkeur hebben voor een supportprofessional met een Schoevers-opleiding” 

- Amy, over de meerwaarde van haar Schoevers-diploma.