Secretaresse van het Jaar 2019

Secretaresse van het Jaar 2019
Omdat we zien dat het topic ‘verbinden’ steeds belangrijker wordt, kiezen we ervoor om ook tijdens het Secretaresse van het Jaar-event te focussen op dit onderwerp. Het thema van deze editie is dan ook: Verbinden: de kern van succes.
 
Verkiezing
‘Verbinden’ komt tijdens de verkiezing sterk naar voren. De kandidaten presenteren tijdens de voorrondes en ’s avonds tijdens het event op Sportcentrum Papendal aan jury en publiek hun visie op verbinden en hoe zij invulling geven aan dit onderdeel van hun functie. De jury stelt aanvullend iedere kandidaat nog een aantal kritische vragen, waarna wordt bepaald wie zich een jaar lang de Secretaresse van het Jaar mag noemen.
 
Workshops
Niet alleen de verkiezing zelf staat in het teken van verbinden. Ook dit jaar hebben we een interessant nevenprogramma. In de middag is er een rondleiding over het terrein van Papendal en natuurlijk verzorgen we ook dit jaar een aantal interessante workshops:
  • De taal van verbinding: over het belang van goede schriftelijke communicatie, het kiezen van de juiste woorden en de juiste toon en hoe je lezers echt weet aan te spreken.
  • De kracht van verbinding: als je de verbinding weet te leggen tussen jouw expertise en die van je vakgenoten, is 1 + 1 opeens 3, of misschien wel 10!
  • Digitaal verbinden: wat zijn de ontwikkelingen en mogelijkheden van digitalisering en wat is de invloed op zakelijke communicatie en onze werkzaamheden? 
Ben jij erbij?
Wil jij iemand voordragen of iemand anders uitnodigen om jou te nomineren? Dat kan via het nominatieformulier op de Secretaresse van het Jaar-website.
Heb je geen behoefte aan een plek in de spotlights, maar wil je wel als gast bij de verkiezing aanwezig zijn? Dan zien we je aanmelding graag verschijnen!