Menu

“Alleen al van het sollicitatieproces kreeg ik enorm veel energie”

Vivian Bouwer is executive assistant/officemanager voor Leyden Laboratories B.V. Zij vond deze baan via Schoevers Professionals. Hoe verliep dit? En zou ze Schoevers Professionals aanraden? Vivian vertelt: “Sinds het eerste contact hebben de recruiters heel actief meegedacht en veel initiatief genomen”.

Op zoek naar een functie als PA of Officemanager

“Ik heb geen Schoevers-opleiding gedaan, maar ik ben wel heel erg blij met Schoevers Professionals. In 2018 heb ik mijn master Experimental Linguistics gehaald aan de universiteit van Leiden. Ik was specifiek op zoek naar een functie als PA of officemanager, dus Schoevers kwam veel voorbij in mijn zoekresultaten.”

Gouden match

“Ik denk dat ik wel mag zeggen dat Schoevers Professionals dé deur voor me heeft geopend. De baan die ik nu heb, is een gouden match en heeft me nu al enorm veel gebracht, ondanks dat ik pas net bij Leyden Labs begonnen ben.”
 
Leyden Labs is een heel leerzame werkomgeving. Er werken inspirerende mensen. Daarnaast is het natuurlijk een concept waar je graag hard voor wilt werken. Ik ben pas twee maanden geleden gestart, dus ik heb nog oneindig veel te leren. Ik hoop bij te dragen aan de fantastische cultuur die het Leyden Labs team in korte tijd heeft opgebouwd, en te zorgen voor meer werkgemak (en daarmee werkplezier).”

Betrokken consultants

“Sinds het eerste contact hebben de recruiters heel actief meegedacht en veel initiatief genomen. Daardoor konden we snel schakelen en dat was heel fijn. Ik ben heel dankbaar voor de betrokkenheid van de consultants. Ze schakelen onwijs snel en onze communicatie verliep niet alleen heel efficiënt, maar ook met een (ik denk wederzijds) aanstekelijk enthousiasme. Alleen al van het sollicitatieproces kreeg ik enorm veel energie en dat was een fantastische manier om bij Leyden Labs binnen te komen.”

Goed geoliede motor

“Waarom past deze functie zo goed bij mij? Ik word er blij van als processen als een goed geoliede motor verlopen en dat is precies wat ik bij Leyden Labs kan (gaan) verzorgen. Ik zou iemand zeker Schoevers professionals aanraden!”

Vind jouw droombaan met Schoevers Professionals

Benieuwd wat Schoevers Professionals voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via 035 – 7 506 145 of via ons contactformulier. Of kom eerst meer over ons te weten op de website. Wij kijken graag hoe we jou kunnen helpen in de zoektocht naar je (volgende) baan!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht