Pimm®: Klaar voor de toekomst? De Secretaresse van het Jaar 2018 vertelt je hoe zij dit doet

Pimm® Solutions, executive partner van het Secretaresse van het Jaar-event, sprak met Jolanda Maasakkers, de winnares van het afgelopen jaar. Hoe draagt zij, als directiesecretaresse van SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) bij aan een gezonde toekomst van het bedrijf in een razendsnel veranderende wereld?
 

Niet bang voor nieuwe tools

Op haar achttiende is Jolanda als administratief medewerker het bedrijfsleven ingestapt en eigenlijk spelenderwijs in aanraking gekomen met het secretaressevak. Na het behalen van haar Schoevers-diploma in de avonduren zijn er, na 20 jaar fulltime werken als secretaresse, flink wat stappen gezet. Maar ook na deze jarenlange ervaring is Jolanda niet bang voor verandering en ontwikkeling. “Geen één secretaressejob is hetzelfde. Het blijven leren en motiveren van elkaar is het beste middel voor een gezonde (zakelijke) toekomst. Het anders zijn is iets wat in mij zit versleuteld. Als iemand een leuk idee, nieuwe app of tool heeft, dan vogel ik het maar al te graag uit,” zegt Jolanda.
Ook naar de zakelijke webshop van Pimm® is Jolanda benieuwd. “Los van het feit dat je snel en makkelijk een cadeautje bestelt, dient het ook nog als inspiratiebron. Superhandig!” aldus Jolanda. Ben je benieuwd naar het hele interview met Jolanda Maasakkers? Lees dan hier verder: