Verzeker jezelf van een ticket voor de Schoevers Business Game

Hoe organiseer je een succesvol evenement? Hoe houd je hier waardevolle brainstorms voor? En hoe zorg je ervoor dat de planning vlekkeloos verloopt? Je ontdekt het tijdens de Schoevers Business Game op 18 april 2020 op de Schoevers-vestiging in Amsterdam. Tijdens de Business Game word je namelijk uitgedaagd om, samen met jouw team, een evenement te organiseren. Zo kom je niet alleen te weten hoe het met jouw organisatievaardigheden staat, maar maak je meteen kennis met de opleidingen van Schoevers. Er zijn maar 30 plekken voor de Schoevers Business Game, zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt. Verzeker jezelf dus snel van een ticket. Je kunt je gratis aanmelden.

Wat kun je verwachten van de Schoevers Business Game

Vóór de Business Game maak je een persoonlijkheidstest. Op basis van deze test word je ingedeeld in een team. Samen met dit team volg je een college waarbij je kennis opdoet die je kunt gebruiken tijdens het organiseren van het event. De docenten en studenten van Schoevers staan klaar om al jouw vragen over de Business Game te beantwoorden. Daarna ga je aan de slag en maak je een draaiboek, een uitnodiging en een moodboard met sfeerimpressies. Aan het einde van de dag presenteren jullie het plan.

Wat je kunt winnen

Bedenkt jouw team het sterkste idee voor een succesvol evenement? Dan winnen jullie allemaal
€ 500,- korting op het lesgeld voor het eerste schooljaar als jullie je inschrijven voor een Schoevers-opleiding.

Gratis aanmelden

Heb je vragen over de Schoevers Business Game? Dan kun je altijd bellen naar 035 - 7 506 140. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Je kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06 - 10 454 608, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.