Menu

Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Veel organisaties werken met een jaarlijks opleidingsbudget. Hieruit worden de opleidingen en trainingen van medewerkers betaald. Niet alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte: een kwart van werkend Nederland weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft.

En dat betekent dat dit 'potje' vaak niet wordt opgemaakt: maar liefst 40% van het opleidingsbudget wordt niet gebruikt en vervalt aan het einde van het jaar. Zonde natuurlijk! Informeer eens bij je manager of bij de afdeling Personeelszaken of er in jouw organisatie nog opleidingsbudget beschikbaar is. Mogelijk kun jij nog gebruikmaken van het budget van 2018 en op korte termijn starten met een opleiding of training!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht