Menu
Opleidingsadvies

Schoevers Baanbemiddeling Alumni Event

Persoonlijke kracht en uitstraling. Dat was dinsdag 14 juni het thema van het tweede Schoevers Baanbemiddeling Alumni Event in Utrecht.
 
Na een korte introductie over de Schoevers Groep en Schoevers Baanbemiddeling heeft trainster Asta van Cleef rond het thema een interessante en interactieve workshop gegeven. Aan bod kwamen hierbij de eerste indruk en beeldbepalende factoren, zoals geslacht, leeftijd, vitaliteit, lichaamsvorm, lengte, haardracht, kleur van kleding en kledingstijl.
 
Het event werd afgesloten met een borreluurtje. Dat gaf de managementondersteuner de gelegenheid om bij en na te praten met vakgenoten, de trainster en de consultants van Schoevers Baanbemiddeling.
 
Het was een geslaagde middag. Reden genoeg om uit te kijken naar het volgende event.

Het Schoevers Kwaliteit Register ®

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit.