Menu

Schoevers Baanbemiddeling Alumni Event

Persoonlijke kracht en uitstraling. Dat was dinsdag 14 juni het thema van het tweede Schoevers Baanbemiddeling Alumni Event in Utrecht.
 
Na een korte introductie over de Schoevers Groep en Schoevers Baanbemiddeling heeft trainster Asta van Cleef rond het thema een interessante en interactieve workshop gegeven. Aan bod kwamen hierbij de eerste indruk en beeldbepalende factoren, zoals geslacht, leeftijd, vitaliteit, lichaamsvorm, lengte, haardracht, kleur van kleding en kledingstijl.
 
Het event werd afgesloten met een borreluurtje. Dat gaf de managementondersteuner de gelegenheid om bij en na te praten met vakgenoten, de trainster en de consultants van Schoevers Baanbemiddeling.
 
Het was een geslaagde middag. Reden genoeg om uit te kijken naar het volgende event.

Ontdek onze vernieuwde opleidingen

Wil jij een opleiding volgen naast je baan? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Wij hebben ons opleidingsaanbod onlangs weer vernieuwd. Hierdoor weet je zeker dat je opleiding aansluit bij wat je nodig hebt in je werk. Bekijk snel ons nieuwe aanbod en schrijf je in.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht