Menu

Schoevers aanwezig op het Nederlands Kampioenschap Office

Op 2 juni 2017 organiseerde Slim.nl voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Office, dat plaatsvond bij Microsoft Nederland. Tijdens dit event strijden studenten in de leeftijd van 13 tot 21 jaar om de titel Nederlands Kampioen Microsoft Office. De winnaar vertegenwoordigt zijn of haar school op het World Championship Microsoft Office Specialist (WC MOS) in de VS.

Office-examen

Schoevers was tijdens deze editie van het Nederlands Kampioenschap goed vertegenwoordigd, in de vorm van 5 studenten en 2 studiecoaches. De studenten moesten in 50 minuten een Office-examen afleggen, waarbij niet alleen werd gekeken naar het aantal fouten, maar ook naar de benodigde tijd.

HoloLens

Na afloop van het examen werden de studenten uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop. Tijdens de workshop konden ze kennismaken met de nieuwste gadgets van Microsoft, zoals de HoloLens, een headset met een ingebouwde holografische computer, waarmee je hologrammen kunt implementeren in de wereld om je heen.

Certificaat

Bij de prijsuitreiking bleken de Schoevers-studenten helaas niet bij de winnaars te horen. Wel
gaven ze aan het kampioenschap een mooie ervaring te vinden, die werd beloond met een certificaat van deelname en een goedgevulde goodiebag.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht