Menu

Kom naar de inspiratie-avond voor de versnelde HBO Associate degree

Heb jij onlangs of bijna je voltijd MBO-opleiding afgerond, en denk je erover om je HBO-diploma te halen? Met de versnelde HBO Associate degree Officemanagement haal je in 1,5 jaar je HBO Associate degree, terwijl je 4 dagen per week werkt. En het mooiste is: we zorgen ervoor dat je aan de start van je opleiding gegarandeerd een baan hebt. Ontdek de voordelen van de HBO Ad op de inspiratie-avond op donderdag 20 mei.

Kickstart je carrière

Tijdens deze inspiratie-avond vertelt Secretaresse van het Jaar 2021 Vivian Veldman hoe ze is gekomen waar ze nu staat en hoe het is om ‘co-manager’ te zijn. Verder vertelt student Rianne waarom ze zich na haar MBO inschreef voor de versnelde HBO Ad, en wat ze vindt van haar opleiding. Hoe combineert ze het werken met het leren? En hoe heeft Schoevers haar geholpen bij het vinden van haar eerste echte baan?

Meld je aan

Deze inspiratie-avond vindt plaats in Microsoft Teams. Het begint om 19.00 en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Erbij zijn? Meld je aan.
 
Inspiratie-avond over de versnelde HBO Associate degree
Datum: donderdag 20 mei
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
Medium: Microsoft Teams
Nu aanmelden
 
Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan telefonisch contact met ons op via contactformulier of bel 035 - 7 506 140.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht