Een hbo-opleiding in twee jaar tijd? Bij ons kan dat!

Heb je een mbo-opleiding afgerond en wil je nog verder studeren? Of kom je net van school en wil je in korte tijd een hbo-diploma behalen? Dat kan met onze Associate degree-opleidingen. Misschien kunnen wij jou in dit artikel overtuigen om een van deze opleidingen te volgen. 

1. Een wettelijk erkend diploma in slechts twee jaar tijd

Kom je net van school en wil je een diploma halen, maar heb je geen zin om vier jaar te studeren? Dan is de Associate degree een goede keuze. Deze opleidingen bieden een verkort bachelorprogramma waarmee jij in twee jaar tijd een erkend hbo-diploma haalt. Met dit diploma kun je direct aan de slag op de arbeidsmarkt. Als je daarna nog kriebels hebt om verder te studeren, stroom je eenvoudig door in een andere hbo-opleiding. 

2. Het is een kleine stap van mbo naar hbo

Na een mbo-opleiding denk je misschien na over het volgen van een hbo-opleiding. Met onze Associate degree-opleidingen bieden we jou een breder aanbod in het hoger beroepsonderwijs en kun je in korte tijd een hbo-diploma halen. Zo maken we de stap om nog een opleiding te volgen een stuk kleiner. 

3. Optimale voorbereiding op de arbeidsmarkt

Wij begrijpen dat het fijn is om een efficiënt lesrooster te hebben. Daarom organiseren wij per week drie lesdagen, zodat je twee dagen overhoudt voor projecten, studieactiviteiten of een (bij)baan. In ieder studiejaar loop je een stage en pas je samen met ervaren docenten uit het vakgebied de lesstof toe op praktijksituaties. In twee jaar tijd doe je zo de kennis en ervaring op om een vliegende start te maken in het bedrijfsleven.

Hebben we jou ervan kunnen overtuigen een Associate degree te volgen? Kijk hier dan voor meer informatie over het Associate degree aanbod.