Ben jij de Secretaresse van het Jaar 2020?

Eindelijk is het weer zover: we gaan op zoek naar de Secretaresse van het Jaar! Sta jij op 14 april op het podium tijdens de finale?

Waarom we deze verkiezing houden

Samen met onze executive partners Public Support en Corendon organiseren we alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Hierin zoeken we naar die ene hoogvlieger onder de managementondersteuners.

Dit jaar is het thema van de verkiezing ‘de Co-manager’. Want wat is een manager nou zonder zijn of haar rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar.

Je zorgt er iedere dag voor dat jouw manager of team goed voor de dag komt. Daarom is het nu eens tijd dat je zelf in het zonnetje wordt gezet. Want je doet veel en belangrijk werk, dat mag best wel eens gezegd worden!

Laat je nomineren

Vanaf nu kun je je laten nomineren door je manager of collega’s. Vervolgens ga jij de jury en het publiek overtuigen van jouw visie op de managementondersteuner als Co-manager en hoe je daar invulling aan geeft.

Heb jij iemand anders in je hoofd die volgens jou de titel verdient? Dat kan natuurlijk ook. Nomineer jouw keuze direct – dat zal diegene zeker waarderen!

Nu iemand nomineren

Over het Secretaresse van het Jaar-event

Op 14 april ontdek je niet alleen wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt, je bent ook van harte welkom op het event – of je nou zelf in de race zit of niet. Raak geïnspireerd door de visie van stand-up-filosoof Martijn Aslander op het secretaresse vak, laat je verrassen bij De Grote Communicatieshow en klets mee tijdens de gezellige netwerkborrel. Het event is gratis, maar er is slechts een beperkt aantal stoelen vrij. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plek.
 
Zien we je daar?