Associate degree: in 2 jaar je getuigschrift

Wil je een erkende HBO-opleiding volgen, maar vind je een 4-jarige Bachelor een te grote stap?
Kies dan voor een HBO Associate degree, ook wel Ad genoemd. Met de HBO Associate degree Officemanagement leer je in twee jaar tijd op HBO-niveau de kern van het vakgebied. Je sluit de opleiding af met het officiële getuigschrift én de graad Associate degree.

Studiefinanciering

De overheid stimuleert HBO-opleidingen voor volwassenen. Daarom kun je ook als je een studie in deeltijd volgt in aanmerking komen voor studiefinanciering. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Kies je voor een HBO Associate degree-opleiding, dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om die opleiding te financieren.

Baangarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende opleidingen, dat je van ons een heuse baangarantie krijgt. Als jij je getuigschrift met succes behaalt en voldoet aan de overige voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je na je opleiding relevante werkervaring kunt opdoen. Ideaal als je nieuw bent in het vakgebied of gebruik wilt maken van ons enorme netwerk van mooie bedrijven! Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Associate degree als opstap naar Bachelor

Met je Associate degree toon jij dus je HBO-niveau aan en kun je aan de slag in HBO-functies. Ben je ambitieus en wil je later alsnog verder studeren in de HBO Bachelor Executive Management? Geen probleem! Bijna alle modules die je volgt tijdens de Associate degree komen terug in de Bacheloropleiding. En die hoef je dus niet nog een keer te volgen. Na je Associate degree volg je alleen nog maar de modules die je nog niet hebt gevolgd, waarna je kunt afstuderen.

De voordelen van een Ad op een rijtje