Menu

In 1,5 jaar je HBO-diploma met baangarantie

Met de HBO Associate degree Officemanagement

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar en wil je je na het behalen van je MBO-4 diploma verder ontwikkelen tot officemanager? Maar wil je het liefst ook zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk? Dan hebben we speciaal voor jou een uniek leer-werktraject ontwikkeld, waarmee je na 1,5 jaar al een officieel HBO-getuigschrift én een baan op zak hebt.

Waarom kiezen voor de Associate Degree Officemanagement?

Met een Associate degree (Ad) behaal je een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Deze HBO-opleiding is naast de HBO Bachelor en HBO Master formele opleidingen volgens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en dus een waardevolle aanvulling op je cv.

De door de NVAO geaccrediteerde HBO Associate degree Officemanagement biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een opleiding te volgen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. Hierbij ga je gemiddeld 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk, waardoor je wat je geleerd hebt direct kunt koppelen aan je eigen werk. Je rondt de opleiding af met een HBO-getuigschrift én een baan.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de opleiding ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer support, organisatiegedrag en zakelijke communicatie. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers die zelf actief zijn in de praktijk. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases, die je direct kunt koppelen aan je eigen werkomgeving, waar je ook stage zult lopen. Afsluitend ga je afstuderen. Doordat de opleiding is opgebouwd in modules, kun je deze flexibel indelen.

Unieke baangarantie*

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende HBO-opleidingen, dat we een baangarantie geven. We zorgen er gegarandeerd voor dat je tijdens de opleiding een baan hebt. Daarnaast krijg je coaching van een carrièrecoach en baanbemiddeling voor de rest van je carrière.

*De baangarantie geldt in elk geval als je in het bezit bent van een van de volgende MBO-4 diploma’s:

 • Managementassistant/directiesecretaresse
 • Juridisch-administratieve beroepen
 • International managementassistant
 • Medewerker evenementenorganisatie

Heb je een MBO-4 diploma in een andere richting behaald? Dan kun je ook worden toegelaten tot deze verkorte opleiding, maar zal door middel van een intake bepaald moeten worden of Schoevers je een baan kan garanderen.

De voordelen op een rij

 • In 1,5 jaar een HBO-getuigschrift
 • Baangarantie gelijk vanaf de start van je opleiding
 • Baanbemiddeling voor de rest van je carrière
 • Per week 1 dag naar school en 4 dagen werken
 • Je betaalt de opleiding uit je inkomen en houdt nog een aanzienlijk deel over
 • Direct toegang tot het netwerk van Schoevers Professionals
 • Direct bouwen aan je carrière en continue carrièrecoaching

Digitale Open Avond

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de Digitale Open Avond. Tijdens een digitale Open avond leggen wij je meer uit over dit unieke leer-werktraject met baangarantie, kun je een proefles eventmanagement volgen en ontvang je persoonlijk studie advies.

Aanmelden
Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan telefonisch contact met ons op via contactformulier of bel 035 - 7 506 140.