Met Schoevers ben je meer waard

Wil jij de onmisbare schakel worden in elke organisatie? Ontwikkel jouw talent voor plannen, regelen en organiseren met een opleiding van Schoevers. Je bouwt aan kennis, persoonlijke vaardigheden en aan de juiste mindset. Ontdek waarom een Schoevers-diploma jou nog waardevoller maakt en deuren opent die voor anderen gesloten blijven. 

Maak kennis met Schoevers 

Bij Schoevers delen we al 110 jaar onze expertise én passie voor ons vak met supportprofessionals. Je vindt bij ons meer dan 150 deeltijdopleidingen op MBO- en HBO-niveau. Niet alleen in officemanagement, maar ook in verschillende specialisaties als marketing, HR, of de medische wereld. Onze eigentijdse, hoogwaardige opleidingen dagen je uit en zetten je in jouw kracht. Elk jaar kiezen meer dan 2.000 studenten voor een Schoevers-opleiding. Hiermee zijn we één van de meest gerespecteerde particuliere onderwijsinstellingen in Nederland.

Powervrouw Afra ondersteunt én adviseert

Met een Schoevers-diploma kun je onder andere de steunpilaar worden van een manager, directeur of zelfs een hele afdeling. Dat maakt jou één van de belangrijkste schakels binnen een bedrijf. Benieuwd hoe dat is? In haar vlog geeft Afra je een kijkje in haar leven én haar functie als Executive Assistant.  

De zekerheid van een veelzijdige carrière

Met een Schoevers-opleiding kun je veel kanten op. Met aandacht voor specifieke competenties als organiseren, projectmanagement en persoonlijk leiderschap kun je officemanager worden, maar ook uitblinken in ondersteunende functies op bijvoorbeeld de HR- of marketingafdeling. Of lijkt een rol in de hospitalitybranche je wel wat? Met Schoevers ben je klaar voor een baan als drijvende kracht binnen elke organisatie.  

De meerwaarde van een Schoevers-opleiding  

Zie jij het wel zitten, een baan als multifunctionele professional die van échte meerwaarde is voor de organisatie waar je gaat werken? Ontdek waarom Schoevers jou verder helpt.  

  • Waardevol diploma 
    Met een Schoevers-opleiding word je niet alleen de beste in je werk, je ontwikkelt ook die unieke Schoevers-mentaliteit. Aanpakken op hoog niveau, projecten organiseren en de juiste mindset: wie dat kan, slaagt overal. Hierdoor ben je erg gewild in het bedrijfsleven. 

  • Persoonlijke aandacht voor jou 
    Het onderwijs wordt verzorgd met veel persoonlijke aandacht van docenten die ervaring hebben in de praktijk. Geen volle collegezalen, maar maximaal 20 studenten per groep om de lesstof af te stemmen op wat jij nodig hebt om je talenten te ontplooien. 

  • Tijdens of na je opleiding meteen een leuke baan 
    Wij zijn er zo zeker van dat werkgevers voor jou in de rij zullen staan, dat je bij veel van onze opleidingen baangarantie of baanbemiddeling krijgt via ons werving-en-selectiebureau Schoevers Professionals, je hele carrière lang! 

PA Jeanine heeft de touwtjes in handen op Schiphol 

Jeanine zocht nadat ze klaar was met school naar een opleiding waarin ze haar vele interesses kwijt kon, dus koos ze voor een Officemanagement-opleiding bij Schoevers. Het resultaat? Een topfunctie als PA van de Chief Operating Officer van Schiphol Group. In de video vertelt Jeanine alles over haar diverse baan. 

Benieuwd of Schoevers ook bij jou past?  

Kiezen voor Schoevers betekent de zekerheid van een carrière met een streepje voor. Word jij er één van Schoevers? Kom naar onze open avond of plan een persoonlijk gesprek met onze opleidingsadviseur Lindsey Beverloo.

Meer informatie