Menu

In 1,5 jaar je Ad-getuigschrift naast je baan

Met de HBO Associate degree Officemanagement

Ben jij tussen de 18 en 22 jaar en wil je je na het behalen van je MBO-diploma niveau 4 verder ontwikkelen tot officemanager? Maar wil je het liefst ook zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk? Dan hebben we speciaal voor jou een uniek leer-werktraject ontwikkeld, waarmee je na 1,5 jaar al een officieel Ad-getuigschrift hebt terwijl je daarnaast werkt.

Waarom kiezen voor de Associate Degree Officemanagement?

Met een Associate degree (Ad) behaal je een wettelijk erkend Ad-getuigschrift. Deze HBO-opleiding is naast de HBO Bachelor en HBO Master een formele opleiding volgens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en dus een waardevolle aanvulling op je cv.

De door de NVAO geaccrediteerde HBO Associate degree Officemanagement biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een opleiding te volgen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. Hierbij ga je gemiddeld 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk, waardoor je wat je geleerd hebt direct kunt koppelen aan je eigen werk. Je rondt de opleiding af met een Ad-getuigschrift én een baan.

Wat kun je verwachten?

In de opleiding Associate degree Officemanagement ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer Next supportmanagement, organisatiegedrag en eventmanagement. Je leert deze werkzaamheden op HBO-niveau uit te voeren. Zo kun je zelfs de ingewikkeldste klussen aan en kun je op hoog niveau meedenken met het management en de klanten. Je leert proactief een manager of afdeling te ondersteunen. Zo ben je direct van meerwaarde voor iedere organisatie.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers die zelf actief zijn in de praktijk. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases, die je direct kunt koppelen aan je eigen werkomgeving, waar je ook stage zult lopen. Afsluitend ga je afstuderen. Doordat de opleiding is opgebouwd in modules, kun je deze flexibel indelen.

De door de NVAO geaccrediteerde de HBO Associate degree Officemanagement biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een opleiding te volgen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. Hierbij ga je gemiddeld 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk, waardoor je wat je geleerd hebt direct kunt koppelen aan je eigen werk. Door deze unieke opleidingsopzet en omdat je in het bezit bent van een MBO 4 diploma, plannen we de opleiding in 1.5 jaar. Dit is in plaats van de nominale duur van 2 jaar.

Unieke baanbemiddeling

Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Dan helpen we jou om er eentje te vinden. We hebben veel contacten in het werkveld en gaan samen met jou op zoek naar de beste match. Daarnaast krijg je coaching van een carrièrecoach en baanbemiddeling voor de rest van je carrière.

“De opleiding is een goed vervolg op wat ik heb geleerd bij mijn MBO-opleiding Management Assistent. Daar leerde ik oplossen, nu leer ik erboven te staan en eerst te ontdekken wat er aan de hand is voordat ik in actie ga. Ik leer echt de regie in handen te nemen. De persoonlijke begeleiding is heel prettig: ik moet het zelf doen, maar ik word gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen.”

- Merel van der Sluys, student HBO Associate degree Officemanagement

De voordelen op een rij

  • In 1,5 jaar een Ad-getuigschrift
  • Baanbemiddeling gelijk vanaf de start van je opleiding
  • Ook baanbemiddeling voor de rest van je carrière
  • Per week 1 dag naar school en 4 dagen werken
  • Je betaalt de opleiding uit je inkomen
  • Direct toegang tot het netwerk van Schoevers Professionals
  • Direct bouwen aan je carrière en continue carrièrecoaching
 

Digitale open avond

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de digitale open avond. Tijdens een digitale open avond leggen wij je meer uit over dit unieke leer-werktraject met baanbemiddeling, kun je een proefles eventmanagement volgen en ontvang je persoonlijk studieadvies.

Aanmelden

Lees de verhalen van onze studenten GemmaAnne Marie en Merel. Zij leggen uit waarom ze hebben gekozen voor deze opleiding. En hoe het bevalt om tegelijkertijd te leren en te werken.

Heb je al vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem dan telefonisch contact met ons op via contactformulier of bel 035 - 7 506 140.