Je doelen in 2020 bereiken? Het lukt je bij Schoevers

Je ontwikkelt jezelf

Vind je het moeilijk om je telefoon weg te leggen en aan je huiswerk te beginnen? Of heb jij een hekel aan spreken voor de klas? Dat begrijpen we, want veel mensen vinden dit soort dingen lastig.

In je Schoevers-opleiding helpen we je hier beter in te worden. Je krijgt namelijk les in kleine groepen. Je docent heeft tijd en aandacht voor jou en jouw ontwikkeling. Hierdoor sta je straks stevig in je schoenen en ben je trots op wat je doet.

En ben je al wel heel zelfverzekerd en goed in plannen? Dan past Schoevers juist ook bij jou! Wij helpen je om nóg beter te worden in waar je al goed in bent en dat te gebruiken in je toekomstige baan.

Je volgt een opleiding waar je écht wat mee kunt

Volg je een opleiding bij Schoevers, dan weet je zeker dat je een opleiding volgt waarmee je makkelijk een baan vindt. Onze opleidingen zijn namelijk heel erg gericht op het werkveld. Je leert het werk van een managementondersteuner te doen – en goed ook!

En werkgevers weten dat. Zij willen er namelijk vaak ‘eentje van Schoevers’. Soms staat het zelfs in hun vacatures vermeld. Na je opleiding heb je namelijk de typische Schoevers-mentaliteit: je weet van aanpakken, bent ambitieus en kunt goed samenwerken.

Omdat we er zo zeker van zijn dat jij na je studie een baan gaat vinden, bieden we zelfs baangarantie. We vertrouwen erop dat je zelf snel een baan vindt. Lukt dat toch niet? Dan gaan de consultants van Schoevers Professionals voor je op zoek in ons uitgebreide netwerk, om ervoor te zorgen dat jij binnen een halfjaar je eerste functie krijgt aangeboden.

Je volgt de opleiding die bij je past

Bij Schoevers kun je kiezen voor MBO of HBO. Bij de HBO-opleiding heb je weer de keuze uit de HBO Associate degree en de HBO Bachelor. Je kunt dus kiezen: wil je al over 2 jaar kunnen werken met de HBO Associate degree, of studeer je liever wat langer door met een volledige HBO Bachelor? Aan jou de keus!
Maar wat je ook kiest: alle Schoevers-opleidingen zijn erkend en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Bekijk snel het hele aanbod en volg in 2020 de opleiding die past bij wat jij wilt.

Begin 2020 goed: zet je eerste stap

Enthousiast geworden? Zet dan nu de eerste stap voor in het nieuwe jaar. Schrijf je in voor een Open Avond of vraag een persoonlijk kennismakingsgesprek aan. We vertellen je graag meer – en je ouders zijn ook van harte welkom. Wil je een dagje meelopen met een Schoevers-student? Laat het ons weten, dan matchen we je aan een student. Wil je eerst nog wat vragen? Bel dan 035 – 7 506 140 of stel je vraag online, dan vertellen we je meer!