Menu

Kennismaken

Een opleiding kiezen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk dat jouw opleiding zo goed mogelijk aansluit op jouw ambities.

De opleidingsadviseurs van Schoevers weten alles over onze opleidingen en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste aansluit op jouw ambities en leerwensen. 

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek

Wil jij in september nog starten met een mbo- of hbo-opleiding? Bij Schoevers kan je je nog inschrijven én starten in september. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Heb je interesse in een adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Op dit formulier is het Privacy Statement van Schoevers van toepassing.

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht