Kennismaken

Een opleiding kiezen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk dat jouw opleiding zo goed mogelijk aansluit op jouw ambities.

De opleidingsadviseurs van Schoevers weten alles over onze opleidingen en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste aansluit op jouw ambities en leerwensen. Natuurlijk kun je tijdens de Schoevers Open Avond in gesprek gaan met onze opleidingsadviseurs, maar je kunt ook direct online contact opnemen voor een adviesgesprek.

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek

Heb je de Schoevers Open Avond bezocht en heb je achteraf toch nog vragen? Of komen de data van de Open Avonden jou niet uit, maar heb je wel behoefte aan meer informatie over onze opleidingen? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Heb je interesse in een adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht