Kennismaken

Bij het kiezen van een opleiding ga je niet over één nacht ijs. Je wilt natuurlijk dat jouw opleiding zo goed mogelijk aansluit op jouw ambities. Hoe maak je de juiste keuze uit het ruime aanbod opleidingen? En past een opleiding wel bij jouw drukke werkzaamheden en privéleven?

De opleidingsadviseurs van Schoevers helpen je graag verder met deze vragen. Zij kennen alle ins en outs van opleidingen en weten welke opleidingen aansluiten bij welke functie of takenpakket in het bedrijfsleven. Ook hebben zij goed inzicht in de tijdsinvestering voor opleidingen. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste aansluit op jouw ambities en leerwensen. Natuurlijk kun je tijdens de Schoevers Open dag in gesprek gaan met onze opleidingsadviseurs, maar je kunt ook direct online contact opnemen voor een adviesgesprek.

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek

Heb je de Schoevers Open dag bezocht en heb je achteraf toch nog vragen over de opleiding van jouw keuze? Of komen de data van de Open dagen jou niet uit, maar heb je wel behoefte aan meer informatie over onze opleidingen? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Heb je interesse in een adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom heeft Schoevers zoveel effect?

  • Je rondt af met een waardevol diploma of certificaat
  • Je leert van topdocenten uit de praktijk
  • We bieden persoonlijke aandacht in kleine klassen
  • Je kunt bijna overal in Nederland studeren
  • We zijn al meer dan 100 jaar succesvol

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op