Wat is de Schoevers-mentaliteit?

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Dit zorgt ervoor dat Schoevers-alumni tot de meest waardevolle managementondersteunende professionals van Nederland behoren. Werkgevers weten meteen wie ze voor zich hebben als jij er eentje van Schoevers bent.

Wat de Schoevers-mentaliteit inhoudt

Ben je er een van Schoevers, dan ben je ambitieus en weet je van aanpakken. Je hebt alle kennis en vaardigheden om je werk vakkundig uit te voeren, maar je zorgt er tegelijkertijd voor dat je je blijft ontwikkelen. Een Schoevers-professional is altijd bezig met de vraag: hoe kan ik het nóg beter doen?

Als eentje van Schoevers kijk jij altijd verder dan je bureau lang is. Je wacht niet tot je verteld wordt wat je moet doen, maar pakt zelf taken op en durft vragen te stellen. Je regelt, organiseert en ontzorgt.

En denk je dat bestaande processen beter kunnen? Dan deel jij je ideeën met je leidinggevende. Op een respectvolle manier die meteen enthousiasmeert. Want als eentje van Schoevers beschik je over mensenkennis en een heldere communicatiestijl.
Kortom: jij zorgt er vanzelf voor dat je onmisbaar wordt. Het is hard werken, maar juist dan ben jij helemaal in je element.

Hoe je de Schoevers-mentaliteit krijgt

Klinkt dit als muziek in de oren? Of vraag je je af hoe je dit allemaal moet kunnen? Geen zorgen: je leert het allemaal in je Schoevers-opleiding. Hierin verwerf jij alle kennis en vaardigheden om de beste te worden in je vakgebied. We staan in direct contact met de arbeidsmarkt, waardoor we precies weten wat er speelt en wat jij nodig hebt. Hierdoor heb jij na je opleiding alle kennis en vaardigheden om op hoog niveau te werken.

Maar dat is niet het enige. We begeleiden al onze studenten intensief en bieden daarom ook veel aandacht aan jou als individu. Wat zijn jouw persoonlijke leerbehoeften? Daar gaan we in je opleiding mee aan de slag. Want net zoals dat je werkgever straks veel van jou verwacht als supportprofessional, kun jij veel van ons verwachten in je opleiding.

Benieuwd welke Schoevers-opleiding het beste bij je past? Bekijk dan ons aanbod, bel ons op 035 - 7 506 140 of laat een bericht achter op onze website. Wij helpen je graag met het vinden van de opleiding die aansluit bij jouw wensen en ambities.