Schoevers Open Avond: de beste start voor jouw studie!


Je gaat binnenkort studeren. Dat betekent dat je heel wat keuzes moet maken. Best spannend! Het belangrijkste is natuurlijk dat je een studie kiest die echt bij jou past. Maar ook dat je een opleider kiest die echt bij jou past. Die studeren leuk en interessant weet te maken. Die je begeleidt als je het nodig hebt. En waar je geen nummer bent. 

Precies daarom organiseren wij voor jou onze Open avond. Wil jij een goede start maken met jouw studie? Dan mag je onze Open avond niet missen. Je bent van harte welkom en je ouders of vrienden natuurlijk ook. Meld je dus nu aan!


Programma Open avond

Donderdag 20 juni in Utrecht: 18:00 uur - 20:30 uur
Woensdag 26 juni in Amsterdam: 18:00 uur - 20:30 uur

Ongeveer een week voor de Open avond ontvang je het programma per e-mail.

Adres

Schoevers Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG Amsterdam

Schoevers Utrecht
Daltonlaan 700, 3e etage
3584 BJ Utrecht

Door dit formulier te verzenden meld je je aan voor de Open Avond Voltijd van Schoevers. Velden met een * zijn verplicht.
 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.

Wat kan je verwachten

Komen de data van de Open avonden jou niet uit, maar heb je wel behoefte aan meer informatie over onze opleidingen? Of heb je nadat je de Schoevers Open avond hebt bezocht toch nog vragen over de opleiding van jouw keuze? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Heb je interesse in een adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht