Schoevers Open Avond: de beste start voor jouw studie!

Je gaat binnenkort studeren. Dat betekent dat je heel wat keuzes moet maken. Best spannend! We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste studiekeuze te maken, daarom helpen we je graag op weg. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een studie kiest die echt bij jou past. Maar ook dat je een opleider kiest die echt bij jou past. Die studeren leuk en interessant weet te maken. Die je begeleidt als je het nodig hebt. En waar je geen nummer bent. Misschien is Schoevers wat voor jou!

Je bent in ieder geval van harte welkom op onze Open avonden op een van onze locaties. Tijdens deze dagen ontdek je hoe leuk en interessant studeren bij Schoevers is. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen en kun je kennismaken met de inhoud van de voltijd mbo- en hbo opleidingen. Je bent van harte welkom en je ouders of vrienden natuurlijk ook. Meld je dus nu aan en wie weet word jij er een van Schoevers.

Kun je niet aanwezig zijn?

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken voor een vervolgopleiding maar kun je niet aanwezig zijn? Dan gaan we graag met je in gesprek om je te adviseren welke opleiding het beste bij jou past! We zijn te bereiken via 035 750 61 40. Je kunt ook het formulier voor een kennismakingsgesprek invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.


 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht