Menu

Schoevers Open Avond

Schoevers Open Avond

Studeren bij Schoevers wordt nu nóg leuker. Wij werken namelijk samen met Hogeschool Tio. Je kunt je nog inschrijven voor september! Meld je aan voor de Open Avond voor meer informatie.

Schoevers Digitale Open Avond: de beste start voor jouw studie!

Allereerst willen we een nieuwtje met je delen! Zoals je misschien wel weet, is Schoevers onderdeel van NCOI Groep. Sinds kort is Hogeschool Tio ook bij de groep gekomen. Hierdoor kunnen we heel makkelijk samenwerken. En daar zijn we ontzettend blij mee. Want nu kun jij je opleiding volgen op een van de locaties van Tio Hogeschool. Lees meer over de voordelen van deze samenwerking.

Digitale Open Avond

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben wij onze open avonden en open dagen anders georganiseerd. Daarom kun je nu digitaal naar de open avond van Schoevers! Zo krijg je toch nog een goed beeld van het Schoevers-onderwijs en ontdek je wat de carrièremogelijkheden zijn na je opleiding.

Tijdens deze open avond kun jij vanuit je eigen huis de opleidingspresentatie bekijken en een interactieve proefles volgen maar ook via chat vragen stellen aan studenten en studieadviseurs. Nu jij niet naar de open avond kunt komen, komt de open avond gewoon naar jou! Na aanmelding ontvang je een instructie zodat je op tijd ingelogd klaar zit voor de presentatie.

Met de informatie die je op deze digitale open avond krijgt, kun je alsnog een goede opleidingskeuze maken. Afhankelijk van de ontwikkelingen willen we voor de zomer ook nog een moment organiseren waarop je langs kunt komen op locatie.

Programma

  • Centrale presentatie van Gerco, directeur Schoevers Voltijd over studeren bij Schoevers.
  • Alles over carrière-coaching en onze unieke baangarantie door Schoevers Professionals.
  • Digitale proefles eventmanagement door één van onze docenten. Tijdens deze interactieve proefles ervaar je het onderwijs van Schoevers en maak je kennis met het vak eventmanagement.
  • Er zijn studieadviseurs en studenten tijdens de digitale sessie via de chat aanwezig om antwoord te geven op alle vragen rondom studeren bij Schoevers. 
  • Naderhand ontvang je via de mail een linkje naar een speciale ‘digitale open avond informatie pagina’, waarop je onder andere een video van een Schoevers-alumnus en een locatievideo van studenten kunt bekijken!

Meld je nú aan en wie weet word jij er een van Schoevers!

Wil je meer weten over Schoevers?

Dan kun je altijd bellen naar 035 - 7 506 140, whatsappen naar 06 - 10 454 608 , of het formulier voor een digitaal of telefonisch kennismakingsgesprek invullen. Wij denken graag met je mee over een Schoevers-opleiding die bij je past en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.
 

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.


 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht