Baangarantie

Schoevers Professionals
Werkgevers
Kandidaten
Studenten

Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom krijg je van ons 100% baangarantie. Vanaf de start van je opleiding begeleidt een carrièrecoach je in jouw ontwikkeling en word je voorbereid op je eerste baan. Dat is echt uniek. De coach geeft praktijkgerichte workshops en gedurende je hele opleiding kun je al je vragen stellen over de arbeidsmarkt en jouw mogelijkheden. Als je je diploma hebt behaald en voldoet aan de baangarantiecriteria (zie www.schoevers.nl) krijg je via Schoevers Professionals binnen een halfjaar een functie aangeboden voor minimaal vier maanden.

Schoevers Professionals

De juiste professional op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar een kwestie van de juiste match. Schoevers Professionals is gespecialiseerd in werving en selectie en detachering van kandidaten op het gebied van managementondersteuning. Ons baanbemiddelingsbureau biedt een grote diversiteit aan functies en opdrachtgevers in verschillende branches door het hele land. Dit kan gaan om vaste banen, maar ook om uitdagende interim-opdrachten. Ook staan de consultants voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrecoaching en uiteraard vacatures. Of je nu net afgestudeerd bent of al een tijdje aan het werk bent en functioneert op executive niveau: als afgestudeerde bij Schoevers kun je altijd een beroep doen op Schoevers Professionals. Wij kennen je persoonlijk en weten precies wat je kunt. We kunnen je dus heel gericht verder helpen bij elke volgende stap in jouw carrière.

Marthe Schellingerhout
MBO Directie​secretaresse/Managementassistent en HBO Officemanagement

“Toen ik mijn opleidingen MBO Directiesecretaresse en HBO Officemanagement bij Schoevers had afgerond, kon ik dankzij Schoevers Professionals gelijk aan de slag als officeassistent. De consultants hielpen mij met het in kaart brengen van mijn sterke en minder sterke punten en vroegen vooral door naar wat ik écht leuk vind om te doen. Dit heeft mij een baan opgeleverd waar ik ontzettend veel heb kunnen leren en waarin ik vakinhoudelijk heel erg ben gegroeid. Toen het na een jaar of drie tijd was voor een volgende stap heb ik Schoevers Professionals weer benaderd en de eerste dag na mijn intake kreeg ik al telefonisch bericht met een aantal functievoorstellen! Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik met al mijn vragen bij de consultants terecht kon en er werd altijd snel gereageerd. Het grote pluspunt van Schoevers Professionals vind ik dan ook de oprechte behulpzaamheid en intentie om een baan te vinden waar je echt gelukkig van wordt!”

Gilda den Rooijen
“Schoevers-studenten hebben een heel realistisch beeld van het vak en de ontwikkelingen die hierin plaatsvinden. De studenten hebben veel inhoudelijke kennis en beschikken over de juiste vaardigheden. Ook kun je merken dat zij oprecht zelf gekozen hebben voor dit vak. Daarom hebben wij ook afgelopen studiejaar weer een van onze stagiaires van Schoevers een baan aangeboden. Met haar motivatie, gedrevenheid en persoonlijke skills konden we haar echt niet laten gaan.”

Willemijn Keukens
HBO Officemanagement
“Dankzij Schoevers Professionals werk ik nu als officemanager bij een gezellige jonge club en heb ik veel verantwoordelijkheden. Ook tijdens het werken hier heb ik nog regelmatig contact met de consultants van Schoevers Professionals en evalueren wij hoe het gaat en wat er beter kan. Ik had nooit verwacht dat mijn opleiding mij kon helpen met het vinden van mijn droombaan! Als ik in de toekomst weer toe ben aan een nieuwe uitdaging, weet ik zeker dat ik weer geholpen wil worden door Schoevers!”