Menu

Word jij de Secretaresse van het Jaar?

Op dinsdag 17 april 2018  houdt Schoevers, met als executive partners Pimm® en Experis/Manpower, de verkiezing Secretaresse van het Jaar. De beste managementondersteuner van Nederland ontvangt deze prestigieuze award en een indrukwekkend prijzenpakket. Ga jij deze uitdaging aan?

Fit for the Future: ben jij klaar voor de toekomst?

De complexiteit en automatisering van processen in het managementondersteunende vak blijven toenemen. Managementondersteuners moeten aan steeds hogere eisen voldoen als het aankomt op kennis en competenties. Het is dan ook van cruciaal belang dat zij zich continu blijven ontwikkelen. Ben jij klaar voor de toekomst? Heb jij een duidelijk beeld over hoe het vak zich zal gaan ontwikkelen? En ben jij zo professioneel dat jij de titel Secretaresse van het Jaar verdient?

Laat je nomineren!

In dat geval dagen wij je uit: laat je door je manager of een collega nomineren voor deze spannende strijd, die jou de titel Secretaresse van het Jaar oplevert en natuurlijk een prachtig prijzenpakket! Je nominatie moet uiterlijk 9 maart 2018 bij ons binnen zijn. Er zijn drie voorrondes en de laatste drie overgebleven kandidaten staan op 17 april in de finale.

Leuk en leerzaam avondje uit

Ook zonder nominatie is het bijwonen van het evenement een echte belevenis. Natuurlijk is het leuk om erbij te zijn als de award wordt uitgereikt. Daarnaast zijn er interessante workshops, een spetterende style update en een gezellige netwerkborrel.
Vind jij het leuk om deel te nemen aan een exclusieve kookactiviteit en lijkt het je gezellig om samen een hapje te eten? Schrijf je dan in voor het speciale middagprogramma!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht