Winnaar Secretaresse van het Jaar 2017 bekend

P E R S B E R I C H T 

Winnaar Secretaresse van het Jaar 2017 bekend

Hilversum, 19 april 2017 – De winnaar van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ is bekend. Kelly Moerbeek uit Wormer, executive assistant bij NN Group, is tijdens de feestelijke finale op 18 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam gekozen tot de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak.
 
Drie finalisten streden tegen elkaar in de door Schoevers georganiseerde 32ste editie van de verkiezing Secretaresse van het Jaar. Het oordeel van de jury bevestigde de stemmen die via de website www.secretaressevanhetjaar.nl zijn uitgebracht en het oordeel van het publiek in de zaal. Juryvoorzitter Dianne van de Rijt over Kelly Moerbeek: “Positiviteit en persoonlijke groei zijn de kernwoorden voor deze ambassadeur van het secretaressevak. Kelly is zich bewust van haar talent en van de talenten om zich heen en zet deze efficiënt en respectvol in om de doelen van het bedrijf en het team te verwezenlijken.” 

Meerwaarde

Het thema van de verkiezing was dit jaar ‘Wat is jóuw meerwaarde?’. Het vak van secretaresse verandert voortdurend en winnaar Kelly van Moerbeek beweegt mee met de vernieuwingen en veranderingen in haar bedrijf.
 
De Secretaresse van het Jaar 2017 wordt gedurende het jaar uitgenodigd op scholen, bij bedrijven en overheden om te vertellen over het secretaressevak, collega-secretaresses te inspireren of mee te denken over de organisatie van secretariële ondersteuning. Er wacht Kelly een bijzonder jaar waarin zij haar meerwaarde ook buiten NN Group aan bedrijven en scholieren kan laten zien. 

Over Schoevers

Schoevers is een van de bekendste en meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen van Nederland. Schoevers biedt circa 80 opleidingen voor hooggekwalificeerde secretaresses en managementsupportprofessionals, op erkend MBO‐ en HBO‐niveau, in deeltijd‐ en in voltijdonderwijs. Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers de opleider voor supportprofessionals van Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers.

Schoevers is onderdeel van NCOI Groep, de opleider van de Nederlandse arbeidsmarkt. Met een omzet van ruim € 200 miljoen in 2015 is NCOI Groep de grootste en de meest complete aanbieder van hoogstaande opleidingen en trainingen voor werkenden.
 
E I N D E  P E R S B E R I C H T 

Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Drost, telefoon 06 50913157 of jacqueline@eventary.nl.