Menu

Win een fantastische Escape Room Experience voor jouw squad!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om tijdens en naast je studie tijd door te brengen met je Schoevers-squad. Weet je wat nog veel leuker is? Samen een Escape Room doen! 

Selfie contest: win een Escape Room Experience

Daarom organiseren we speciaal voor onze studenten een selfie contest, waarmee je een Escape Room Experience kunt winnen voor jouw Schoevers-squad. Roep dus je squad bij elkaar en maak de perfecte selfie voor op Instagram!

Wat is een Escape Room?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, of misschien heb je al eerder een Escape Room gedaan: je wordt met een groep mensen opgesloten in een kamer en moet proberen te ontsnappen. Dat is bijna onmogelijk, maar gelukkig sluiten we jou met je complete Schoevers-squad op. Samen gaan jullie aan de slag met de raadsels, puzzels en aanwijzingen. Als jullie goed samenwerken, lukt het vast om te ontsnappen! 

Spelregels

Om kans te maken op de Escape Room Experience gelden de volgende voorwaarden:

  1. De actie loopt van 7 november t/m 16 december. Foto’s die worden ingestuurd in deze periode doen mee.
  2. Volg het Instagramaccount van Schoevers Amsterdam (@schoevers_amsterdam).
  3. Gebruik de hashtag #SchoeversSquad bij het insturen van je selfie.
  4. De foto moet relevant zijn voor Schoevers Amsterdam (bijvoorbeeld studiemoment, lessituatie of groepsactiviteit rondom Schoevers Amsterdam).
  5. je squad mag uit maximaal 6 personen bestaan.
  6. De winnaar krijgt een Escape Room Experience. 

See you on Instagram!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht