Laatste kans: word jij de Secretaresse van het Jaar?

Ben jij al genomineerd voor de Secretaresse van het Jaar 2020-verkiezing? Of heb jij een fantastische collega die deze titel verdient? Wees er dan snel bij, want nomineren kan nog maar tot 26 februari!

Heb jij een manager die niet zonder je kan, of ondersteun jij je directie als geen ander? Laat je nomineren door je manager of collega. Wil je iemand anders nomineren? Dat kan natuurlijk ook. Dat zal diegene zeker waarderen!

Nu iemand nomineren

Waarom wil je de Secretaresse van het Jaar worden?

De Secretaresse van het Jaar-verkiezing is al 35 jaar een begrip in Nederland. Als Secretaresse van het Jaar ben je een jaar lang dé ambassadrice van ons vakgebied. Eerdere winnaressen konden rekenen op veel positieve aandacht in de media, nieuwe leuke contacten in het vakgebied en een mooie toevoeging op hun cv. Daarnaast win je ook nog eens een prachtig prijzenpakket. Wie wil dat nou niet?

Over de verkiezing

Samen met onze executive partners Public Support, Pimm® Solutions en Corendon organiseren we alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Hierin zoeken we naar die ene hoogvlieger onder de managementondersteuners.

Dit jaar is het thema van de verkiezing ‘de Co-manager’. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, je denkt mee op hoog niveau en maakt jezelf onmisbaar met je helikopterview.

Tot 26 februari kun je worden genomineerd door je manager of collega’s. Vervolgens ga jij de jury en het publiek overtuigen van jouw visie op de managementondersteuner als co-manager en hoe je daar invulling aan geeft.

Over het Secretaresse van het Jaar-event

Op 14 april ontdek je niet alleen wie de Secretaresse van het Jaar 2020 wordt, je bent ook van harte welkom op het event – of je nou zelf in de race zit of niet. Raak geïnspireerd door de visie van stand-up-filosoof Martijn Aslander op het secretaressevak, laat je verrassen bij De Grote Communicatieshow en klets mee tijdens de gezellige netwerkborrel. Het event is gratis, maar er is maar een beperkt aantal stoelen vrij. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plek.

Dit jaar hosten we deze verkiezing in het Corendon Village Hotel Amsterdam. Een passende locatie: want zoals een piloot het toestel niet kan besturen zonder co-piloot, heeft de manager de co-manager nodig. We komen samen in SKYBAR 747, een bijzondere plek met panoramisch uitzicht op Schiphol en zicht op een echte Boeing 747!
 
Zien we je daar?