Menu

De Supportprofessional anno 2020

Het vak van Supportprofessional verandert. De managementondersteuner van vandaag is allang niet meer de secretaresse van 20 jaar geleden. En waar supportprofessionals nu nog  plannen, organiseren en proactiviteit als de belangrijkste competenties zien, staat over 10 jaar waarschijnlijk de IT-vaardigheid in de top 3.* Deze verschuiving van competenties vraagt om bredere kennis en een verdere uitbreiding van je vaardigheden. Het is dan ook belangrijk je voortdurend te blijven ontwikkelen.

*De gegevens in dit artikel zijn gebaseerd op een onderzoek in opdracht van Schoevers, uitgevoerd door onderzoeksbureau Markteffect onder 400 supportprofessionals.

Ambitieus

Supportprofessionals zijn enorm ambitieus. Zij geven zichzelf gemiddeld een 7,9 voor ambitie, zo blijkt uit ons onderzoek. Daarom heeft Schoevers een breed aanbod aan (korte) opleidingen en trainingen op verschillende niveaus.

Kort en intensief

Werken aan je ontwikkeling kost tijd, maar dat mag natuurlijk geen reden zijn om het niet te doen. Daarom vind je bij Schoevers ook veel korte, intensieve opleidingen en trainingen. Deze variëren van enkele dagen tot een aantal maanden. In zo’n korte periode ga je actief aan de slag met je kennis en vaardigheden, waarna deze weer helemaal up-to-date en toekomstbestendig zijn.

Enthousiast geworden? Bekijk dan ook eens de volgende trainingen

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht