De slimste tips van Pimm® voor het vieren van de feestdagen op kantoor!

Blogbericht van onze partner Pimm®

‍December. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor is het de feestelijkste, 'warmste' maand van het jaar! Helaas is het vaak ook de maand waarin het allemaal even te druk kan worden. Naast alle gewone werkzaamheden en het uitwerken van de plannen voor het nieuwe jaar, rollen jij en/of je manager van de ene jaarafsluiting in de andere eindejaarsborrel.

Met deze tips zijn ook de zakelijke feestdagen een feestje. Een bonus: via de Pimm® cadeaushop heb je het binnen een paar muisklikken geregeld!

1. Verwen je collega’s met een luxe kerststol voor bij de koffie

Een klassieker is het zeker, de kerststol. Maar dat geeft niet, want de kerststol is nu eenmaal erg lekker. Hoe leuk is het om je collega’s te verrassen met een heerlijk stukje kerststol tijdens de koffie. Zet het bijvoorbeeld neer naast het koffiezetapparaat, zodat iedereen hier van kan meegenieten!

2. Ga dit jaar eens voor iets anders dan een traditioneel kerstpakket

Dat het leuk is om iets extra’s te geven – en te krijgen- met de feestdagen staat vast. Toch komt elk jaar dezelfde vraag terug: wat geven we onze collega’s en relaties precies als kerstcadeau? Het merendeel van de feestdagengeschenken is nog altijd erg traditioneel, maar je ziet hier langzaam verandering in komen. Als bedrijf kun je je namelijk echt onderscheiden naar je werknemers, klanten of relaties, wanneer je net even wat anders geeft met kerst!

3. Vier de eindstreep met een nieuwjaarsborrel

Het hele jaar werk je met je collega’s toe naar de eindstreep, hét doel van afgelopen jaar. Of je het haalt of niet, de inzet moet gevierd worden! Maar hoe maak je van de nieuwjaarsborrel op kantoor het leukste feestje van het jaar? Zorg voor de juiste sfeer met sprankelende feestverlichting, een geurende kerstboom en een swingende afspeellijst. Vergeet de bubbels niet en schenk champagne als een pro. En last but not least: stuur van tevoren een feestelijke uitnodiging naar alle medewerkers.

Bonustip: via Pimm® is ook het regelen van de feestdagen een feestje

Kun je ook wel wat hulp gebruiken met het regelen van attenties voor collega’s en relaties? De Pimm® cadeaushop helpt secretaresses in grote organisaties met het centraal inkopen van cadeaus, Sint- en kerstartikelen, gebak, cadeaubonnen en meer voor alle zakelijke geefmomenten. Handig, want zo heb je niet meer tientallen bonnetjes, hoef je niks meer voor te schieten en heb je één centraal aanspreekpunt voor al je vragen. Meer informatie>? Kijk ook eens op www.pimmsolutions.nl/besteller.

Namens het hele team van Pimm® wensen wij jou een heerlijke (zakelijke) Sint & kerst en een mooi 2020!