Inspiratieavond: Van draaiboek naar topevent!

Steeds meer organisaties werken projectmatig, waarbij jij als supportprofessional een onmisbare rol speelt. Heb jij regelmatig te maken met projecten of events en wil je daar meer grip op krijgen? Of heb je de ambitie om door te groeien in projectmanagement? Kom dan naar de online inspiratieavond voor event- en projectmanagement op 19 maart. 

Meld je direct aan

Zo organiseer jij elk event of project vlekkeloos van A tot Z 

Van het organiseren van een groot zakelijk evenement tot het coördineren van een verhuizing, projectmanagement is onmisbaar voor elke supportprofessional. Tijdens de online inspiratieavond op dinsdag 19 maart leert Schoevers-docent en ervaren projectmanager Roelof Emmen je alle geheimen van het vlekkeloos organiseren van elk project of event. 

Ontdek hoe elk project kan worden opgedeeld in zes fases en welke competenties je voor elke fase nodig hebt, van overtuigingskracht tot stressbestendigheid. Ook krijg je een aantal handige AI-tools aangereikt om jouw projectmanagement makkelijker én leuker te maken. 
 
Ben jij betrokken bij evenementen en projecten en kun je wel wat tips en tricks gebruiken om je volgende project effectief aan te pakken? Dan mag je deze kans niet missen! 

Tijdens de gratis inspiratieavond ontdek je: 

  • Hoe je het beste samenwerkt in een projectteam; 
  • Hoe je een evenement succesvol organiseert in zes fases, van voorbereiding tot nazorg; 
  • Welke AI-tools je kunt inzetten om jouw werk makkelijker én leuker te maken; 
  • Welke skills jij nodig hebt om je te ontwikkelen tot effectieve project- of eventmanager.
Ik ben erbij!

Roelof Emmen, Schoevers-docent en projectmanager 

Schoevers-docent Roelof Emmen weet als geen ander hoe je iets projectmatig aanpakt. Hij heeft twintig jaar ervaring als docent en trainer op het gebied van projectmanagement. Daarnaast werkt hij al ruim vijftien jaar als projectmanagementconsultant voor het ministerie van Defensie. Tijdens de inspiratieavond laat Roelof zien hoe jij jezelf binnen elke fase van een project onmisbaar maakt.

Voor wie is de inspiratieavond ‘Van draaiboek naar topevent’? 

  • Je hebt in jouw werk veel te maken met het organiseren van projecten of events; 
  • Je hebt de ambitie om door te groeien in event- of projectmanagement; 
  • Je bent op zoek naar handige tools om projectmatig te leren werken. 

De inspiratieavond vindt plaats op dinsdagavond 19 maart van 19.30 tot 21.00 uur via Microsoft Teams. 

Groei verder in event- en projectmanagement 

Evenementen en projecten zijn er in allerlei soorten en maten, van kleinschalige teamuitjes tot een fusering van bedrijven. Wil jij een stevige basis ontwikkelen om deze evenementen en projecten vlekkeloos te organiseren van A tot Z? In het HBO Programma Event- en Projectmanagement leer je hoe je met een projectmatige aanpak elk evenement of project tot in de puntjes verzorgt.