Menu
Opleidingsadvies

Schoevers voor uw organisatie

Schoevers is niet alleen specialist op het gebied van supportopleidingen voor particulieren, maar ook voor organisaties. Wij kunnen namelijk alle opleidingen en trainingen uit ons deeltijdaanbod aanpassen aan de behoeften van uw organisatie. Deze kunnen we geven op de door u gewenste locatie en tijden. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.
Incompany

Schoevers Incompany

Heeft u een opleidingsvraagstuk? En bent u op zoek naar een opleiding of training waar meerdere supportprofessionals uit uw organisatie aan kunnen deelnemen? Met Schoevers Incompany organiseren wij een opleiding of training bij u op locatie. Lees meer.

Maatwerkopleidingen

Bij Schoevers Incompany kunt u altijd rekenen op maatwerk. We zorgen voor een bij uw opleidingsvraag en uw organisatie passend concept. Hiervoor gaan we graag met u rond de tafel zitten. Lees meer.

Coaching en intervisie

Soms hebben medewerkers nét wat extra begeleiding nodig. Daarom bieden we bij Schoevers Incompany ook coaching of intervisie. Hiermee halen ze nog meer uit hun opleidingstraject en krijgen ze de tools om zelfstandig verder te gaan. Lees meer.

Schoevers Navigator

Wilt u testen welke competenties een supportprofessional al onder de knie heeft en welke hij of zij nog kan verbeteren? Met de Schoevers Navigator krijgt u een duidelijk en onderbouwd antwoord. Lees meer.

Verkort naar een Schoevers-diploma met EVC Centrum Nederland

Hebben uw medewerkers veel ervaring, maar nog geen diploma? In een EVC-procedure kunnen ze aantonen wat ze weten en kunnen. Zo worden hun competenties erkend en krijgen ze mogelijk vrijstellingen in hun Schoevers-opleiding. Lees meer.

Mogelijkheden bespreken

Wilt u meer informatie over de incompanymogelijkheden voor uw organisatie? Uw contactpersoon bij Schoevers Incompany, Dianne van de Rijt, staat voor u klaar met ideeën voor oplossingen op maat. Ze vertelt u alles over de mogelijkheden en denkt graag met u mee. U kunt haar mailen op DvandeRijt@schoevers.nl of bellen op 06 – 29 51 55 03.