Menu
Incompany

Maatwerk

Bij Schoevers Incompany kunt u altijd rekenen op maatwerk: een bij uw vraag en uw organisatie passend concept. Hierbij gebruiken we natuurlijk bedrijfs- of branchespecifieke onderwerpen. Wij gaan graag met u om de tafel om ervoor te zorgen dat het traject precies aansluit bij de beleving en behoeften van uw supportprofessionals. Ook onze docenten en trainers zorgen er vervolgens voor dat zij tijdens de uitvoering een vertaalslag maken naar uw organisatie.

“Wat ik als heel prettig heb ervaren, is het actief meedenken vanuit Schoevers, het was meer dan alleen een opleiding aanbieden. Verder was het contact echt heel goed, snel en straight. Ik had echt het idee dat ik alles kon zeggen of vragen – en dat dit andersom ook mogelijk was.” - Chantal Herters van het RIVM
 
“Schoevers kent de doelgroep goed” - Ingrid van der Ende van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
 
“De opleiding is goed georganiseerd en de docenten zijn deskundig en empathisch. Als we ergens tegenaan lopen, dan wordt dat bij Schoevers professioneel opgepakt en naar tevredenheid opgelost. De samenwerking met Schoevers bevalt ons dan ook prima!” – APG Groep

Mogelijkheden bespreken

Wilt u meer informatie over de maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie? Uw contactpersoon bij Schoevers Incompany, Dianne van de Rijt, staat voor u klaar met ideeën voor oplossingen op maat. Ze vertelt u alles over de mogelijkheden en denkt graag met u mee. U kunt haar mailen op DvandeRijt@schoevers.nl of bellen op 06 – 29 51 55 03.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht