Menu

EVC Centrum Nederland

Een erkend diploma behalen en je werkervaring inzetten om vrijstellingen in je opleiding te krijgen? Je talenten benutten? Weten waar je staat? Klop dan aan bij EVC Centrum Nederland. Hiermee heeft Schoevers een uniek samenwerkingsverband. EVC Centrum Nederland weet je te waarderen. Letterlijk. Wil je weten welke loopbaanstap voor jou de juiste is, dan helpt EVC Centrum Nederland je op weg.

EVC – volg de snelste route naar een erkend diploma

Stel je wilt – of moet – een erkend diploma behalen. Bijvoorbeeld Secretaresse niveau 3. Heb je al voldoende ervaring in huis, dan kun je vrijstellingen krijgen in je opleiding. Want sommige vakken beheers je al en kun je overslaan. Dat is natuurlijk heel aantrekkelijk. Een EVC-procedure maakt dit mogelijk. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Door bewijzen van je ervaring en kennis te verzamelen, vast te leggen en aan te tonen, kun je die vrijstellingen verdienen. Je volgt dan een verkorte route naar je diploma.

Ervaringsprofiel (EVP) – zet een gerichte stap in je carrière

Misschien sta je op een kruispunt in je loopbaan en twijfel je over de juiste richting. Dan is het zinvol om een Ervaringsprofiel (EVP) te laten samenstellen. In een EVP-procedure worden je kernkwaliteiten gestructureerd vastgelegd. Je krijgt daarmee meer zelf inzicht. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de juiste carrièrestap te nemen.

Assessment Motor: het loopbaankeuze-assessment – ontvang een passend loopbaanadvies

Wil je houvast bij het maken van je loopbaankeuze? Doorloop dan het Assessment Motor: het loopbaankeuze-assessment van EVC Centrum Nederland. Op basis van een loopbaaninteressetoets, competentieanalyse en je persoonlijke drijfveren wordt een eindrapportage opgesteld. Daaruit blijkt wat voor jou de juiste loopbaanrichting is. Wil je iets anders weten? Er zijn nog 3 Assessments die EVC Centrum Nederland kan inzetten.

Gericht advies? Doorloop de Quickscan

Benieuwd wat EVC Centrum Nederland voor jou kan betekenen? Doorloop de Quickscan. Aan de hand van jouw gegevens krijg je een advies waarmee je concreet uit de voeten kunt. Vragen? Bel EVC Centrum Nederland op 035- 7 506 195, stuur een e-mail naar info@evc-centrum-nederland.nl of vul het contactformulier in. Een adviseur van ECV Centrum Nederland neemt dan snel contact met je op.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht