Help je medewerkers verder met Het Loopbaaninstituut of EVC Nederland

Incompany

Wil jij je medewerkers verder helpen? Dan kun je terecht bij onze partners Het Loopbaaninstituut en EVC Nederland. Het Loopbaaninstituut helpt jou en je (toekomstige) medewerkers om hun wensen en competenties helder te krijgen. En bij EVC Nederland kunnen je medewerkers hun competenties laten erkennen, zodat ze mogelijk vrijstellingen krijgen in hun Schoevers-opleiding en sneller hun diploma halen.

Het Loopbaaninstituut - help je medewerkers inzicht te krijgen in hun loopbaan

Wat willen je medewerkers? En wat kunnen ze? Wie zichzelf goed begrijpt, maakt betere loopbaankeuzes. En daar profiteert je hele organisatie van. Het Loopbaaninstituut helpt jou en je (toekomstige) medewerkers om hun wensen en competenties helder te krijgen.
 
Dit doen we door het bieden van verschillende assessments en loopbaanadviestrajecten. Je vindt bij ons zowel trajecten voor individuen als voor teams. Denk bijvoorbeeld aan het Selectie-assessment om te ontdekken of een nieuwe medewerker echt bij de functie past. Of het Teamassessment als je wilt kijken hoe een team functioneert. Of een Loopbaantraject voor iemand die diep wil ingaan op zijn of haar loopbaanvraagstukken.

Help je medewerkers én je organisatie vooruit

Met assessment of loopbaantraject krijgen medewerkers meer inzicht in wat bij hen past. Dit maakt het makkelijker om met hun ontwikkeling aan de slag te gaan. Je medewerkers ontdekken hun sterke kanten en valkuilen, brengen competenties en drijfveren in kaart en gaan aan de slag met een actie-/ontwikkelplan. Deze zelfkennis heeft voordelen voor je hele organisatie: je kunt je medewerkers binden en boeien, gaat verloop en verzuim tegen en bereikt sneller je organisatiedoelstellingen.

Ontdek wat Het Loopbaaninstituut voor je organisatie kan betekenen

Meer weten? Ga gauw naar www.loopbaaninstituut en bekijk de verschillende assessments en loopbaantrajecten. Ook maatwerk is mogelijk. We kunnen alle trajecten aanpassen naar de wensen en behoeften van de organisatie. Voor meer informatie kun je ons bellen op 035 – 7 506 113 of mail ons op info@loopbaaninstituut.nl. We vertellen je graag meer.
 

EVC Nederland

Wat is EVC?

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Wat iemand aan kennis en vaardigheden bezit, wordt grotendeels bepaald door wat iemand op school, op het werk of privé heeft geleerd. EVC Nederland biedt de mogelijkheid om al deze kennis en vaardigheden te certificeren. Zij helpen werknemers om relevante informatie op een gestructureerde manier te verzamelen en leggen het resultaat vast in een officieel Ervaringscertificaat. Met dit Ervaringscertificaat toont iemand objectief zijn kennis en vaardigheden aan in relatie tot een bepaalde opleidingsnorm. Dit is onder andere handig voor wie vrijstellingen wil krijgen in een opleiding of objectief wil aantonen waar hij staat en over welke competenties hij beschikt. Schoevers en EVC Nederland hebben een samenwerkingsverband om het EVC-traject snel en efficiënt te laten verlopen.

Hoe werkt het EVC-traject?

Een EVC-traject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Wil je starten met een EVC-procedure en weten of je in aanmerking komt? Bezoek de website van EVC Nederland en doe daar de Quickscan.