Help je medewerkers verder met Het Loopbaaninstituut of EVC Centrum Nederland

Incompany

Wil jij je medewerkers verder helpen? Dan kun je terecht bij onze partners Het Loopbaaninstituut en EVC Centrum Nederland. Het Loopbaaninstituut helpt jou en je (toekomstige) medewerkers om hun wensen en competenties helder te krijgen. En bij EVC Centrum Nederland kunnen je medewerkers hun competenties laten erkennen, zodat ze mogelijk vrijstellingen krijgen in hun Schoevers-opleiding en sneller hun diploma halen.

Het Loopbaaninstituut - help je medewerkers inzicht te krijgen in hun loopbaan

Wat willen je medewerkers? En wat kunnen ze? Wie zichzelf goed begrijpt, maakt betere loopbaankeuzes. En daar profiteert je hele organisatie van. Het Loopbaaninstituut helpt jou en je (toekomstige) medewerkers om hun wensen en competenties helder te krijgen.
 
Dit doen we door het bieden van verschillende assessments en loopbaanadviestrajecten. Je vindt bij ons zowel trajecten voor individuen als voor teams. Denk bijvoorbeeld aan het Selectie-assessment om te ontdekken of een nieuwe medewerker echt bij de functie past. Of het Teamassessment als je wilt kijken hoe een team functioneert. Of een Loopbaantraject voor iemand die diep wil ingaan op zijn of haar loopbaanvraagstukken.

Help je medewerkers én je organisatie vooruit

Met assessment of loopbaantraject krijgen medewerkers meer inzicht in wat bij hen past. Dit maakt het makkelijker om met hun ontwikkeling aan de slag te gaan. Je medewerkers ontdekken hun sterke kanten en valkuilen, brengen competenties en drijfveren in kaart en gaan aan de slag met een actie-/ontwikkelplan. Deze zelfkennis heeft voordelen voor je hele organisatie: je kunt je medewerkers binden en boeien, gaat verloop en verzuim tegen en bereikt sneller je organisatiedoelstellingen.

Ontdek wat Het Loopbaaninstituut voor je organisatie kan betekenen

Meer weten? Ga gauw naar www.loopbaaninstituut en bekijk de verschillende assessments en loopbaantrajecten. Ook maatwerk is mogelijk. We kunnen alle trajecten aanpassen naar de wensen en behoeften van de organisatie. Voor meer informatie kun je ons bellen op 035 – 7 506 113 of mail ons op info@loopbaaninstituut.nl. We vertellen je graag meer.

EVC – de snelste route naar een erkend diploma

Heeft jouw medewerker veel ervaring, maar nog geen diploma? Dan kan je medewerker zijn of haar kennis en kunde laten testen bij onze partner EVC Centrum Nederland. Hier kun je competenties laten erkennen, zodat je medewerker mogelijk vrijstellingen krijgt in je Schoevers-opleiding. Zo kan diegene versneld een diploma halen.

Heb jij een erkend diploma nodig voor een functie? Of wil je gewoon graag een Schoevers-diploma halen, maar zie je het niet zitten om langere tijd de schoolbanken in te duiken? Tijdens een EVC-procedure wordt je kennis langs de meetlat van een opleiding gehad.

Stel, je medewerker wil graag het diploma MBO Secretaresse 3 halen. Dan kijken we op basis van de ervaring welke van deze vakken je medewerker al beheerst. Door de bewijzen van diens ervaring en kennis, kan diegene competenties erkend krijgen en mogelijk vrijstellingen verdienen. Hierdoor hoeft je medewerker alleen nog maar de vakken te volgen die zij of hij niet beheerst en haalt zo sneller het diploma.

Ervaringsprofiel (EVP) – zet een gerichte stap in je carrière

Wil je medewerker niet per se een diploma, maar wil je wel laten vastleggen wat diegene kan? Dan is het zinvol om een Ervaringsprofiel (EVP) te laten samenstellen. Met een EVP-procedure worden iemands kernkwaliteiten gestructureerd vastgelegd. Diegene krijgt daarmee meer zelfinzicht. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de juiste carrièrestap te nemen.

Welk traject past bij je medewerker? Ontdek de Quickscan

Benieuwd wat EVC Centrum Nederland voor jou en je organisatie kan betekenen? Laat je medewerker dan de gratis Quickscan doorlopen. Hiermee ontdekt je medewerker in een paar minuten wat voor soort traject het best bij hem of haar past.

Vragen? Bel EVC Centrum Nederland op 035- 7 506 195 of stel je vraag online. Een adviseur van ECV Centrum Nederland neemt dan snel contact met je op.