Meten en testen - Schoevers Navigator

U wilt inzicht krijgen in de competenties van uw medewerker. Om zo de ontwikkelbehoefte in kaart te brengen.

De Schoevers Navigator is een instrument dat alle competenties meet die relevant zijn voor managementondersteunende functies. Graag stellen wij met u een passend meetprogramma op. Er kan een keuze gemaakt worden uit de onderstaande metingen:

  • Competentiemeting: Dit is een webbased vragenlijst die afhankelijk van uw wensen kan worden ingezet als een 180, 270 of 360 graden meting. We kunnen de competentiemeting uitbreiden met een persoonlijk assessment.
  • Kennistoetsen: Dit zijn webbased toetsen waarmee de taalvaardigheid Nederlands en Engels getoetst worden.

U ontvangt de resultaten van de metingen met een op maat ontwikkeladvies. Na de opleidingsinterventie herhalen we de metingen in de vorm van een 1-meting om zo het rendement van de leerinterventie vast te stellen.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Wij helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur bericht