Menu

Incompany

Schoevers is niet alleen specialist op het gebied van opleidingen voor particulieren, ook voor organisaties is Schoevers een interessante partij. Alle opleidingen en trainingen binnen het deeltijdaanbod van Schoevers kunnen specifiek voor uw organisatie worden georganiseerd op de door u gewenste locatie en tijden. 

Schoevers incompany

Wij hebben de afgelopen jaren veel grotere organisaties geholpen met uiteenlopende opleidingsvragen, onder meer naar aanleiding van reorganisaties van stafdiensten, het professionaliseren van de backoffice en de introductie van Het Nieuwe Werken. Ook voor eenvoudiger opleidingsvragen, zoals een training Correct Nederlands, vindt u in Schoevers een ideale partner. Wij bieden deskundigheid vanuit jarenlange ervaring. 

Maatwerk opleidingen

Als u een opleidingsvraag heeft die niet meteen gekoppeld kan worden aan ons Schoevers-portfolio, dan gaan we met u om tafel om een maatwerkopleiding of -training te ontwikkelen. Ons projectbureau is uiterst ervaren in het organiseren en regelen hiervan. Wij kunnen u dan ook veel werk uit handen nemen. Onze docenten en trainers zorgen er vervolgens voor in het programma een specifieke vertaalslag te maken naar uw organisatie.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht