Menu
Opleidingsadvies

Programma en sprekers

Secretaresse van het Jaar

Op dit congres leer je hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Onze drie sprekers gaan aan de hand van inzichten en anekdotes dieper in op het thema verbinden en geven je nieuwe inzichten die je manier van werken zullen veranderen. Wij stellen onze sprekers graag aan je voor.

Dagvoorzitter

Chris Zegers

Chris Zegers is voornamelijk actief als presentator. Hij werd bekend als acteur en zanger. Chris is één van de presentatoren van 3 op Reis en zijn liefde voor reizen heeft ervoor gezorgd dat ie al sinds 2001 reisprogramma's presenteert.

Sprekers

Chris Zegers

Vanuit zijn achtergrond als econoom geeft Chris ook lezingen, veelal voor universiteiten en het bedrijfsleven, over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.

Danielle Braun

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Spreker. Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Auteur van de Corporate Tribe, Building Tribes, Tribaal Kantoorgedoe, Patronen en Da's gek. Danielle Braun stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager / bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Maakt organisaties graag klaar voor verandering. Expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Sparringpartner voor boards. Haar motto: “aandacht is het nieuwe goud".

Jarno Duursma

Jarno Duursma is een Nederlandse technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie en blockchain. Zijn twee meest recente rapporten gaan over ‘Machines met verbeeldingskracht‘ en over ‘Deepfake technologie‘. Jarno is vaak te zien en horen in de landelijke media en schrijft opinie artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en oprichter van tech-event SMC050.

Programma van het Secretaresse van het Jaar Congres

09.30                   Inloop
10.00                   Ochtendprogramma met:
                            Chris Zegers, over verbinden
                            Jarno Duursma, over digitalisering binnen je organisatie
circa 12.45          Lunch
                            Middagprogramma met:
                            Danielle Braun, over modern werken
                            Chris Zegers in gesprek met de vier ambassadeurs
circa 16.30          Netwerkborrel
17.30                   Einde van het congres

Verzeker jezelf van een plek

Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! En je hebt een extra reden om je snel in te schrijven: de eerste 30 officiële inschrijvingen voor het congres ontvangen gratis het boek Tribaal Kantoorgedoe van Danielle Braun. De aanmelding van het congres verloopt via de website van Public Support.

Aanmelden congres