Schoevers Skills Trainingen

In deze 6-daagse training leer je de belangrijkste aspecten van communicatie, organisatie en de Nederlandse taal. Je kunt deze training volgen op MBO- en op HBO-niveau.

Schoevers Skills MBO

Tijdens de training Schoevers Skills MBO ontwikkel je als supportprofessional alle communicatieve vaardigheden. Je gaat aan de slag met skills die vanuit het bedrijfsleven worden gevraagd. Bijvoorbeeld met het toepassen van effectieve gesprekstechnieken in verschillende situaties en een projectmatige aanpak om zo de voortgang van een project te kunnen bewaken. Ook ga je aan de slag met basisgrammatica om het resultaat optimaal te behalen.

Schoevers Skills HBO

Tijdens de onderscheidende training Schoevers Skills HBO ontwikkel je nieuwe vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en de Nederlandse taal. Je gaat aan de slag met skills die vanuit het bedrijfsleven worden gevraagd. Zo ga je werken aan persoonlijke effectiviteit, je leert feedback te geven en ontvangen en je bent op de hoogte van de meest actuele projectmanagementmethoden om projecten effectief uit te voeren. Tot slot leer je gericht en bondig te schrijven tot een doelgroep en kun je zakelijke brieven schrijven.