Keynote speakers en workshops

Hét Leerfestival voor de Supportprofessional is vol! Aanmelden is niet langer mogelijk. Meld je aan voor de wachtlijst. Hiermee houden we je op de hoogte voor de volgende editie, zodat je er op tijd bij bent.

Wachtlijst

Onze keynote speakers en workshops

Benieuwd wie jou tijdens hét leerfestival trakteren op inspirerende, verrijkende en praktische sessies en workshops?

Vitaliteitsexpert Hidde de Vries: “Het Recharge Effect”

Als oprichter van The Recharge Company is Hidde de Vries dé expert op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Volgens Hidde is druk zijn misschien wel hip, maar vooral ook onverstandig. Om je werk goed te doen moet je niet alleen bijblijven, maar ook je batterij regelmatig opladen. Hoe je dit effectief doet? Ontdek het tijdens deze energiesessie.

Bestsellerauteur Wouter de Jong: “Mindgym – Sportschool voor de Geest”

Goed voor jezelf zorgen gaat verder dan fysieke gezondheid: mentale kracht is essentieel. Met Sportschool voor de Geest laat Wouter de Jong, bestsellerauteur van de Mindgym boekenreeks, jou zien hoe je jouw hersenen traint voor een gelukkiger brein. Na afloop van deze sessie weet jij precies hoe je met meer energie naar je werk gaat, zonder dat je jezelf opbrandt.

Aan de slag met ons brede programma aan workshops!

Naast de twee keynote sprekers kun je meedoen met verschillende workshops om te werken aan jouw persoonlijk leiderschap en communicatie, digitale ontwikkeling en vitaliteit. Ruim voor de start van het leerfestival krijg je de gelegenheid om je per thema voor één workshop in te schrijven.

Persoonlijk leiderschap en communicatie

Krachtig communiceren Ilse Herbert Van 'Euh' naar impact: ontdek hoe je jouw communicatieskills effectief inzet. Ga aan de slag met praktische oefeningen voor krachtige communicatie en ontdek waar de ruis in jouw communicatie zit.
Persoonlijk leiderschap: de paradigmashift Vivian Dabrovski Ben jij je bewust van de bril waarmee jij de wereld bekijkt? In deze workshop worden we ons bewust van onze brillen en filters om het fundament van persoonlijk leiderschap te versterken.
Growth mindset Aleid Erbrink

Leren doen we allemaal, maar met een Growth Mindset doen we dit effectiever én met meer plezier. Ontdek tijdens deze workshop hoe je deze mindset bij jezelf en anderen stimuleert.

De kracht van andersom denken Maaike Knoester Kraak de code van andersom denken om krachtiger te communiceren. Je neemt stressvolle gedachten onder de loep en beheerst deze door je perspectief te verbreden.
Invloed op je energievreters Karin Lifka Heb je vaak last van energievreters op het werk zonder te begrijpen waarom? Ontdek de kunst van het loslaten in deze workshop, waar we dieper ingaan op de kracht van de cirkel van invloed en betrokkenheid.

Digitale ontwikkeling

AI en de impact op de supportprofessional Hans Schuurmans

Verdiep je in de wereld van AI en versterk je rol als supportprofessional. Ontdek in deze workshop hoe AI-tools niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden voor jouw carrière. 

Jouw tweede ontmoeting met AI Sjon Post & Jerry Meijer Ontdek waarom Generatieve AI jouw (werk)leven gaat veranderen en ontvang waardevolle tips en tricks om alles uit ChatGPT te halen.
Prompts schrijven voor de supportprofessional Yves Deen Leer hoe je de juiste vragen stelt aan de wonderlijke wereld van AI, zodat AI ook voor jou werkt. Zo maak je jouw werk effectiever en plezieriger.

Vitaliteit

Meer energie met voeding Anneke Drost Je daagt jezelf uit om zoveel mogelijk uit je dag te halen. Daarvoor heb je voldoende energie nodig. Ontdek hoe kleine veranderingen in je voeding helpen om je energieker te voelen.
Hoe krijg ik energie door te bewegen? Erwin Mulder Wordt nader bekend gemaakt.
Let's talk about stress Esther Nederkoorn TNO heeft berekend dat 1,6 miljoen werknemers in Nederland last hebben van burn-out klachten. Dat zijn serieuze aantallen. Hoe blijf je daar van weg? Ontdek hoe je stress voor je kunt laten werken.
Support je lichaam en geest met yoga Roos Beelen In deze sessie verken je de basisprincipes van yoga en de verbinding met jouw dagelijkse werk. Ontdek de ervaring van in een flow bewegen en echt in het 'nu' zijn voor balans tussen lichaam en geest.

Get inspired en doe mee!

Wil jij deze sprekers en workshops niet missen? Meld je direct aan voor hét leerfestival:

Wachtlijst