Hét Leerfestival voor de Supportprofessional 2024: Get inspired!

Kom jij ook naar hét Leerfestival voor de Supportprofessional in samenwerking met Secretary Plus op donderdag 11 april 2024? Meld je aan om jouw plek te bemachtigen! 

Tickets kopen

Inspiratie voor jouw persoonlijke en professionele groei 

In een dynamische wereld waar digitalisering door AI een vogelvlucht neemt en het takenpakket van supportprofessionals steeds complexer wordt, staan we voor de ultieme uitdaging: hoe blijven we die onmisbare schakel op de werkvloer, nu én in de toekomst? 

Het antwoord vind je op hét Leerfestival voor de Supportprofessional op 11 april 2024. Ontdek de cruciale en toekomstgerichte competenties die essentieel zijn om het verschil te (blijven) maken in je werk. Dit doe je op een manier die in balans is met jouw persoonlijk werkgeluk. Want bijblijven betekent niet alleen goed zorgen voor je werk, maar ook voor jezelf.

Bemachtig direct je plek

Waarom een Leerfestival?

Omdat leren met plezier de norm moet zijn. Op locatie Fort de Batterijen omring je jezelf met vakgenoten in een inspirerende festivalsetting. Laad jouw batterij op met keynote speakers en energieke workshops die je zélf kiest. Schrijf je direct in voor het allereerste Leerfestival voor de supportprofessional. 

Jouw competenties en werkgeluk in balans 

Het Leerfestival draait om drie thema's waarin jij je eigen workshopprogramma samenstelt op basis van jouw ontwikkelbehoeften: 

Persoonlijk leiderschap & Communicatie
Jouw baan als supportprofessional draait om meer dan alleen kennis en vaardigheden. Het verschil maak je met krachtig persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie, zodat ook anderen zien waar jij in uitblinkt.

Ontdek meer

Digitale skills
Geef jouw digitale ontwikkeling de aandacht die het nodig heeft. Verdiep je in de invloed van digitalisering op ons vakgebied en ontdek slimme strategieën om AI in te zetten als jouw PA.
 

Ontdek meer

Vitaliteit
Bewaak de ideale balans tussen werk en welzijn. Duik in inspirerende workshops over yoga, voeding en stress en versterk jouw vitaliteit. Dat heeft direct effect op jouw persoonlijke én professionele mentaliteit. 

Ontdek meer

Verzeker jezelf van een plek

De investering in jezelf en deelname aan hét Leerfestival bedraagt € 249,- (ex. btw). Er zijn slechts 200 beschikbare plaatsen, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt! 

Ik ben erbij!

Samenwerkende partners

 

Over Secretary Plus

Secretary Plus is al meer dan 30 jaar nummer één premium marktleider in het bemiddelen en begeleiden van assistants. Het matchen van de juiste assistants aan een organisatie is een vak. Een vak waarin Secretary Plus bijzonder bedreven is. Met meerdere kantoren verspreid over heel Nederland en service op maat voor elke kandidaat, speelt Secretary Plus een belangrijke rol in het vinden van jouw droombaan. Ze plannen een kennismakingsgesprek in en kijken gezamenlijk naar wat echt bij je past. Op deze manier vindt elke kandidaat een passende baan, een plek waar ze iets kunnen betekenen en waar hun inzet wordt gewaardeerd.

Alvast de sfeer proeven?

Ieder jaar organiseert Schoevers hét evenement voor Supportprofessionals – een dag waarop we van elkaar leren en elkaar inspireren. Benieuwd naar voorgaande edities? Bekijk de sfeerimpressie van vorig jaar. Deze editie stond geheel in het teken van ‘De Kracht van Generaties’.