Secretaresse van het Jaar-verkiezing verplaatst naar april 2021

Helaas moeten we aankondigen dat we het Secretaresse van het Jaar 2020-event verplaatsen naar 13 april 2021. Waarom hebben we hiervoor gekozen? En wat betekent dit voor de verkiezingen van 2020 en 2021? Lees het in dit blog.

Veiligheid gaat voor

Toen bleek dat het event in april 2020 niet door kon gaan, baalden we flink. We hoopten in september alsnog de Secretaresse van het Jaar 2020 te kunnen verkiezen. Maar ook dan mogen we nog maar met maximaal 100 mensen op 1,5 meter afstand in een zaal zitten. Dat vinden we geen prettige manier om een event te houden. Bovendien horen we van velen van jullie dat jullie het nog niet zien zitten om op korte termijn zo’n groot evenement te bezoeken. Begrijpelijk! Daarom hebben we ervoor gekozen om nog even te wachten.
 
We vinden het ontzettend jammer dat we niet dit jaar al een van onze genomineerden kunnen benoemen tot Secretaresse van het Jaar, en natuurlijk dat we niet met jullie kunnen samenkomen op het event. Daarom kijken we nu extra uit naar volgend jaar!

Wat betekent dit voor de verkiezing van 2021?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zaten we middenin de verkiezing toen de coronacrisis begon. Inmiddels hebben we 6 kandidaten geselecteerd voor de halve finale. In deze ronde presenteren zij hun visie op ons vak. Dit zullen zij doen op 22 september. De 3 kandidaten met de beste presentatie krijgen een definitieve finaleplaats tijdens het event op 13 april 2021.
 
Vanaf januari 2021 worden ook weer nieuwe kandidaten genomineerd. Na de gebruikelijke selectierondes gaan uiteindelijk 2 van deze kandidaten door naar de finale. Zij strijden samen met de 3 finalisten van 2020 samen voor de titel Secretaresse van het Jaar 2021!

Hoe zit het met mijn aanmelding voor het event?

Had jij je al aangemeld voor het event? We hebben alle aanmeldingen doorgeschoven naar volgend jaar: je hoeft je dus niet opnieuw aan te melden. Mocht je op deze datum niet kunnen, laat ons dat dan weten door te reageren via verkiezing@schoevers.nl. Dan halen we je van de gastenlijst af en komt er een plek vrij voor iemand anders.
 
Heb jij je nog niet aangemeld en wil je wel komen op het event? Op dit moment zijn de aanmeldingen voor het event gesloten. We laten het via de website weten wanneer je je weer aan kunt melden!

Contact met Schoevers

Heb je nog vragen over de Secretaresse van het Jaar-verkiezing? Dan kun je die natuurlijk altijd aan ons stellen. Stuur ons een berichtje via verkiezing@schoevers.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.