Menu

Ontwikkel jezelf met een korte opleiding

De beste wensen voor 2020! Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Misschien wil jij je kennis en vaardigheden wel ontwikkelen, zodat je kunt inspelen op alle veranderingen in het vakgebied. Met onze korte en intensieve opleidingen word jij de managementondersteuner van de toekomst.

De managementondersteuner van de toekomst

Ons werk als managementsupporters verandert. Dat komt deels door technologische ontwikkelingen, maar ook doordat bedrijven zelf anders gaan werken. Flexibiliteit is belangrijker dan ooit, en we moeten continu nieuwe vaardigheden leren. Daarom is het zo belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen binnen je vak. Bij Schoevers weten we precies wat jij en jouw werkgever nodig hebben. Dat vertalen we naar moderne opleidingen van hoge kwaliteit. Dankzij onze opleidingen blijf je concurreren op de arbeidsmarkt en groei je mee met nieuwe digitale systemen, werkwijzen en managers.

Trainingen

Wil jij als managementondersteuner bepaalde vaardigheden of software graag beter beheersen? Of wil je kort en gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling om nog betere ondersteuning te kunnen bieden? Dan is een training de snelste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Heb je weleens gedacht aan een van de volgende trainingen?

  • Notuleren op de Laptop: leer beter en effectiever notuleren en optimaal gebruikmaken van de functionaliteiten van je laptop.
  • Notuleren in de Boardroom: het voorbereiden van een strategisch overleg, optimaal samenwerken met de voorzitter en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Je leert het in deze training.
  • Business English-A: verbeter in korte tijd je zakelijke Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Persoonlijke Effectiviteit: met deze training krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten en overtuigingen en leer je hoe je het beste uit jezelf haalt.

Persoonlijk advies

Wil je weten welke opleiding of training het beste bij je past? Of heb je vraag over een specifieke opleiding of training? Onze opleidingsadviseurs geven je graag advies op maat. Bel ze op 035 - 750 61 40 of stel je vraag online.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht