Opleidingen Legal Insurance & HR Services Specialist

Ben je nauwkeurig en heb je bovendien een groot rechtvaardigheidsgevoel? Dan hoor jij thuis in de wereld van wetten, beleid en personeelsbeheer. Meld je daarom aan voor de opleidingen Legal...

Lees meer

Ben je nauwkeurig en heb je bovendien een groot rechtvaardigheidsgevoel? Dan hoor jij thuis in de wereld van wetten, beleid en personeelsbeheer. Meld je daarom aan voor de opleidingen Legal...

Lees meer

Ben je nauwkeurig en heb je bovendien een groot rechtvaardigheidsgevoel? Dan hoor jij thuis in de wereld van wetten, beleid en personeelsbeheer. Meld je daarom aan voor de opleidingen Legal...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Legal Insurance & HR Services Specialist: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-deelprogramma (4)

Vakopleiding (2)

Ben je nauwkeurig en heb je bovendien een groot rechtvaardigheidsgevoel? Dan hoor jij thuis in de wereld van wetten, beleid en personeelsbeheer. Meld je daarom aan voor de opleidingen Legal Insurance & HR Services Specialist van Schoevers.
 

Wat doet een Legal Insurance & HR Services Specialist?

Als Legal Insurance & HR Services Specialist kun je straks aan de slag binnen de HR en Personeelszaken op de afdeling Juridische Zaken. Met je brede (juridische) kennis over verschillende rechtsgebieden verdiep je je in specifieke wetten waar jouw organisatie mee te maken krijgt. Je beheert dossiers van klanten, voorziet hen van informatie en bent altijd behulpzaam.

 

Belangrijke skills en competenties binnen dit beroep:

 • Cijfermatige instelling
 • Nauwkeurig
 • Kennis van bedrijfsprocessen
 • Opstellen en controleren van facturen
 • Voorbereiden van belastingaangiften
 

Erkende MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist niveau 4

Schoevers heeft officieel toestemming van het ministerie van OCW om MBO-opleidingen te verzorgen. Hierdoor kan Schoevers erkende MBO-diploma’s verstrekken. Dit betekent dat de diploma’s van de MBO-opleidingen bij wet gelijkgesteld zijn aan die van reguliere onderwijsinstellingen. Onze opleidingen voldoen dan ook aan strikte kwaliteitseisen.

De praktijk is een belangrijk onderdeel van jouw opleiding. Je wordt dan ook opgeleid door professionals uit het werkveld. En om praktijkervaring op te doen loop je tijdens je opleiding stage bij een overheidsinstantie, een bank of een commercieel bedrijf. Wij ondersteunen je tijdens de opleiding met een studie- en stagebegeleider en helpen je met het vinden van een passend stagebedrijf via ons stage-instituut.

Lees meer over de inhoud van de opleiding MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist niveau 4.
 

MBO-deelprogramma’s

Naast de erkende MBO-opleiding niveau 4 biedt Schoevers ook mbo-deelprogramma’s. Deze programma’s bieden je de mogelijkheid om je kennis over een specifiek onderwerp te verdiepen of verbreden zo dat jij je verder kunt ontwikkelen binnen het beroep van Legal Insurance & HR Services Specialist.

Het voordeel van een MBO-deelprogramma is dat ze zijn opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk een of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen de volledige erkende MBO-opleiding.
 

Overige beroepen in Business Services

Met onze opleidingen Business Services leiden we je op tot of kun je je verder ontwikkelen in diverse beroepen. Wil jij meer weten over een van deze andere beroepen?

 

Word er ‘één van Schoevers’

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoogniveau. En werkgevers weten dat. Als jij er ‘één van Schoevers’ bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.
 

De voordelen van Schoevers:

 • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
 • Beste docenten uit de praktijk;
 • Uitstekende locaties door heel Nederland;
 • Officieel erkende opleidingen;
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
 • Al tijdens je studie een interessante baan;
 • Baangarantie.


Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot Legal, Insurance & HR Services Specialist. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.