Opleidingen Marketing & Communicatie Specialist

Ben je creatief, communicatief, flexibel en durf je out-of-the-box te denken? Of wil jij van social media jouw vak maken en heb je een talent voor tekst? Dan zit je goed bij de opleiding...

Lees meer

Ben je creatief, communicatief, flexibel en durf je out-of-the-box te denken? Of wil jij van social media jouw vak maken en heb je een talent voor tekst? Dan zit je goed bij de opleiding...

Lees meer

Ben je creatief, communicatief, flexibel en durf je out-of-the-box te denken? Of wil jij van social media jouw vak maken en heb je een talent voor tekst? Dan zit je goed bij de opleiding...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Marketing & Communicatie Specialist: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-opleiding niveau 4 (1)

MBO-deelprogramma (2)

Vakopleiding (4)

Ben je creatief, communicatief, flexibel en durf je out-of-the-box te denken? Of wil jij van social media jouw vak maken en heb je een talent voor tekst? Dan zit je goed bij de opleiding Marketing & Communication Specialist.
 

Wat doet een Marketing & Communicatie Specialist?

Als Marketing & Communicatie Specialist ben jij een expert op het gebied van marketing, communicatie en PR. Je verzorgt de marketing en (interne) communicatieactiviteiten binnen een bedrijf en je weet wat er speelt – ook buiten de muren van de organisatie. Je houdt je bezig met het bijhouden van de online en offline communicatiekanalen en voert marktonderzoeken uit.
 

Belangrijke skills en competenties binnen dit beroep:

 • Dataverwerking
 • Kennis van CMS-systemen
 • Contentontwikkeling
 • Marktonderzoek
 • Communicatievaardigheden
 

Erkende MBO Marketing & Communication Specialist niveau 4

Schoevers heeft officieel toestemming van het ministerie van OCW om MBO-opleidingen te verzorgen. Hierdoor kan Schoevers erkende MBO-diploma’s verstrekken. Dit betekent dat de diploma’s van de MBO-opleidingen bij wet gelijkgesteld zijn aan die van reguliere onderwijsinstellingen. Onze opleidingen voldoen dan ook aan strikte kwaliteitseisen.

De praktijk is een belangrijk onderdeel van jouw opleiding. Je wordt dan ook opgeleid door professionals uit het werkveld. En om praktijkervaring op te doen loop je tijdens je opleiding stage bij een overheidsinstantie, een bank of een commercieel bedrijf. Wij ondersteunen je tijdens de opleiding met een studie- en stagebegeleider en helpen je met het vinden van een passend stagebedrijf via ons stage-instituut.

Lees meer over de inhoud van de opleiding MBO Marketing & Communication Specialist niveau 4.
 

Het verschil tussen MBO-deelprogramma’s en vakopleidingen

Naast de erkende MBO-opleiding niveau 4 biedt Schoevers mbo-deelprogramma’s en vakopleidingen. Dit zijn opleidingen toegespitst op de beroepspraktijk. Ze bieden je de mogelijkheid om je kennis over een specifiek onderwerp te verdiepen of verbreden zo dat jij je verder kunt ontwikkelen binnen het beroep van Marketing & Communicatie Specialist.

De MBO-deelprogramma’s zijn opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk een of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen een volledige MBO-opleiding.
 

Overige beroepen in Business Services

Met onze opleidingen Business Services leiden we je op tot of kun je je verder ontwikkelen in diverse beroepen. Wil jij meer weten over een van deze andere beroepen?

 

Word er ‘één van Schoevers’

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er ‘één van Schoevers’ bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.
 

De voordelen van Schoevers:

 • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
 • Beste docenten uit de praktijk;
 • Uitstekende locaties door heel Nederland;
 • Officieel erkende opleidingen;
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
 • Al tijdens je studie een interessante baan;
 • Baangarantie.
 

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot Marketing & Communication Specialist. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.