Opleidingen Allround Assistant Business Services

Ben jij ondernemend, servicegericht en proactief? En wil je meerdere teams of afdelingen binnen een bedrijf kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze opleidingen Allround Assistant Business...

Lees meer

Ben jij ondernemend, servicegericht en proactief? En wil je meerdere teams of afdelingen binnen een bedrijf kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze opleidingen Allround Assistant Business...

Lees meer

Ben jij ondernemend, servicegericht en proactief? En wil je meerdere teams of afdelingen binnen een bedrijf kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze opleidingen Allround Assistant Business...

Lees meer
 • De opleider voor supportprofessionals
 • Meer dan 100 jaar bewezen succesvol
 • Werkgevers vragen om één van Schoevers

Opleidingen Allround Assistant Business Services: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

MBO-opleiding niveau 3 (1)

MBO-deelprogramma (2)

Vakopleiding (1)

Ben jij ondernemend, servicegericht en proactief? En wil je meerdere teams of afdelingen binnen een bedrijf kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze opleidingen Allround Assistant Business Services.
 

Wat doet een Allround Assistant Business Services?

Je ondersteunt één of meerdere afdelingen of teams binnen een bedrijf. Je bent breed inzetbaar op bijvoorbeeld het gebied van facility, logistiek en finance. Je ondersteunt bij het leveren van managementinformatie, bent verantwoordelijk voor de planning, agendabeheer en je voert marketing- en communicatiewerkzaamheden uit. Oftewel: je bent van alle markten thuis! 
 

Belangrijke skills en competenties binnen dit beroep:

 • Zakelijk schrijven
 • Communicatieve vaardigheden
 • Agendabeheer
 • Effectief plannen
 • Organiseren
 

Erkende MBO Allround Assistant Business Services niveau 3

Schoevers heeft officieel toestemming van het ministerie van OCW om MBO-opleidingen te verzorgen. Hierdoor kan Schoevers erkende MBO-diploma’s verstrekken. Dit betekent dat de diploma’s van de MBO-opleidingen bij wet gelijkgesteld zijn aan die van reguliere onderwijsinstellingen. Onze opleidingen voldoen dan ook aan strikte kwaliteitseisen.

De praktijk is een belangrijk onderdeel van jouw opleiding. Je wordt dan ook opgeleid door professionals uit het werkveld. En om praktijkervaring op te doen loop je tijdens je opleiding stage bij een overheidsinstantie, een bank of een commercieel bedrijf. Wij ondersteunen je tijdens de opleiding met een studie- en stagebegeleider en helpen je met het vinden van een passend stagebedrijf via ons stage-instituut.

Lees meer over de inhoud van de opleiding MBO Allround Assistant Business Services niveau 3.
 

Het verschil tussen MBO-deelprogramma’s en vakopleidingen

Naast de erkende MBO-opleiding niveau 3 biedt Schoevers mbo-deelprogramma’s en vakopleidingen aan. Dit zijn opleidingen toegespitst op de beroepspraktijk. Ze bieden je de mogelijkheid om je kennis over een specifiek onderwerp te verdiepen of verbreden zo dat jij je verder kunt ontwikkelen binnen het beroep van Allround Assistant Business Services.

De MBO-deelprogramma’s zijn opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk één of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen een volledige MBO-opleiding.
 

Overige beroepen in Business Services

Met onze opleidingen Business Services leiden we je op tot of kun je je verder ontwikkelen in diverse beroepen. Wil jij meer weten over een van deze andere beroepen?

 

Word er 'één van Schoevers'

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er ‘één van Schoevers’ bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

 • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
 • Beste docenten uit de praktijk;
 • Uitstekende locaties door heel Nederland;
 • Officieel erkende opleidingen;
 • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren;
 • Al tijdens je studie een interessante baan;
 • Baangarantie.


Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot allround assistant business services. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.