Zet je opleidingsbudget in om te groeien in je carrière

Veel werkgevers bieden hun medewerkers een opleidingsbudget aan. Opvallend genoeg blijft een groot deel van dit budget ongebruikt; maar liefst 53% van dit budget in Nederland wordt niet benut. Heb jij jouw opleidingsbudget nog niet ingezet? Dan is dit het moment! Ook dit jaar ligt er een nieuw budget voor je klaar.

Bekijk alle opleidingen

Wat is het opleidingsbudget?

Een opleidingsbudget is een bedrag dat je werkgever speciaal voor jouw ontwikkeling heeft gereserveerd. Het stelt je in staat gedurende het kalenderjaar diverse opleidingen en trainingen te volgen. Het is niet alleen een kans om je professionele vaardigheden uit te breiden, maar ook een investering in je persoonlijke groei. Bovendien draagt het bij aan de ontwikkeling van jou én je organisatie. 

Grijp ook dit jaar jouw kans voor het opleidingsbudget 

Wil jij je opleidingsbudget gebruiken en vraag je je af op welke manier dit nuttig is voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling als supportprofessional? Ontdek hoe je het opleidingsbudget slim kunt besteden op een manier waar zowel jij als je organisatie profijt van hebben.  

Zo besteed je jouw opleidingsbudget slim

Inspireer je werkgever: mijn groei is ook jouw groei 

Als supportprofessional is voortdurende persoonlijke groei van onschatbare waarde. Hoe overtuig je jouw leidinggevende om het opleidingsbudget voor jou beschikbaar te stellen? Breng helder naar voren hoe de opleiding niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling bevordert, maar ook de vooruitgang van de organisatie stimuleert. Bereid je goed voor met onze handige tips om je werkgever te inspireren en ga het gesprek met vertrouwen aan. 

Diverse financiële mogelijkheden 

Naast het opleidingsbudget zijn er verschillende financiële hulpmiddelen om je studiekosten te verlagen, of je nu zelf betaalt of je werkgever. Ontdek de mogelijkheden die jou kunnen ondersteunen in je leertraject op onze pagina over subsidies en fiscale voordelen.

De juiste opleiding kiezen hoef je niet alleen te doen 

Heb je jouw opleidingsbudget nog niet gebruikt dit jaar? Als je alvast een opleiding uitkiest, helpt dit het proces bij je HR-afdeling te versnellen. Schoevers staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste opleiding. Plan een vrijblijvend studieconsult in of neem contact met ons op via 035 – 7 604 800. Samen bekijken we hoe jij verder kunt groeien in je rol. 

Volg deze opleidingen met het opleidingsbudget 

Ontdek onze topopleidingen waarmee jij de vaardigheden, kennis en soft skills verwerft om een (nóg) effectievere supportprofessional te worden. 

  1. HBO Programma Event- en Projectmanagement
  2. HBO Programma HRM voor Officemanagers
  3. Module Notuleren
  4. Module Effectief Communiceren en Beïnvloeden
  5. Training Assertief en Effectief Organiseren
Bekijk het volledige aanbod