Schoevers Studiebudget:
€ 1.000,- voor een erkende opleiding 

Met een officieel diploma van Schoevers ben je meer waard. De erkende MBO-, HBO Bachelor- of Associate-degreeopleidingen leren jou de hooggewaardeerde Schoevers-mentaliteit aan. Hiermee heb je altijd een streepje voor. We begrijpen ook dat studeren kosten met zich meebrengt. Daarom bieden we € 1.000,- Schoevers Studiebudget aan voor onze erkende opleidingen. 

Waarom juist nu kiezen voor een erkende opleiding? 

  • Met jouw officiële MBO- HBO Bachelor- of Ad-titel toon je aan dat je als supportprofessional het gewenste niveau bezit; 
  • Je doet veel inhoudelijke en praktische kennis op die jou een stevige basis geven in het vakgebied; 
  • Tijdens de gehele opleiding bouw je een netwerk op met andere supportprofessionals; 
  • Jouw officiële Schoevers-diploma is van grote waarde voor werkgevers. 

De voorwaarden: hoe kom je in aanmerking? 

Om voor het studiebudget in aanmerking te komen moet je de volgende stappen volgen binnen de gestelde voorwaarden: 

1. Zoek een erkende Schoevers-opleiding uit 

Het budget is geldig voor een erkende MBO- HBO Bachelor- of Associate-degreeopleiding van Schoevers. Bekijk het volledige aanbod hier of ga voor een van onze top drie opleidingen:  

Het Schoevers Studiebudget is niet geldig voor erkende opleidingen die worden verzorgd door onze businesspartners. 

2. Schrijf je op tijd in met de speciale code 

Schrijf je tussen 1 september 2023 en 15 november 2023 in voor een erkende Schoevers-opleiding die vóór 1 april 2024 start. Gebruik bij je inschrijving de actiecode Schoeversstudiebudget23

3. De bijdrage wordt eenmalig verrekend op je factuur 

Nadat jouw inschrijving is voltooid verrekenen we de € 1.000,- met jouw factuur en betaal jij of jouw werkgever het restbedrag. Je kunt het Schoevers Studiebudget eenmalig aanvragen. De vergoeding is niet te combineren met andere kortingsacties en is enkel van toepassing op het lesgeld. Je kunt de aanvraag wel combineren met het STAP-budget.

Combineer het Schoevers Studiebudget met het STAP-budget 

Je kunt jouw MBO-, HBO Bachelor- of Ad-opleiding nog voordeliger maken door het Schoevers Studiebudget te combineren met het STAP-budget. Dit jaar is het op 18 september en 15 november voor de laatste keer mogelijk om € 1.000,- STAP-subsidie aan te vragen bij UWV. Loop deze kans niet mis om te profiteren van in totaal € 2.000,- voordeel op je opleiding.  

Gebruik de actiecode Schoeversstudiebudget23 én vink bij je inschrijving aan dat je van het STAP-budget gebruik wilt maken om de twee budgetten met elkaar te combineren. 

Zo werkt het STAP-budget

Contact met Schoevers 

Heb je vragen over onze opleidingen? Of wil je persoonlijk advies? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 7 506 140 of stel je vraag online via het contactformulier of de chat. We helpen je graag verder.