Carrièrecoach

Samen alles uit je opleiding halen?

Je begint aan een nieuwe studie. Dat is uitdagend, maar het is misschien ook even wennen. Daarom helpen we je graag om je thuis te voelen bij ons. Dat gaat heel snel. Bij Schoevers kun je namelijk rekenen op een unieke begeleiding: je hebt een eigen carrièrecoach tot je beschikking. Klinkt luxe, niet waar? Zo heb je niet alleen tijdens je opleiding, maar ook meteen na je opleiding profijt van onze begeleiding.

Meteen werken aan je toekomst ...

Bij Schoevers bereiden we je perfect voor op je start op de arbeidsmarkt. Die voorbereiding is in handen van je carrièrecoach. Je coach gaat al vanaf het allereerste moment met jou aan de slag. Je werk begint dus eigenlijk al tijdens je studie. Je krijgt praktijkgerichte workshops en je eigen coach heeft op al je vragen een helder antwoord. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, maar ook over je eigen mogelijkheden. Ook stel je samen met je carrièrecoach een e-portfolio op om je bij toekomstige werkgevers onderscheidend te presenteren. Daarmee werk je dus nu al aan je toekomst. Uiteraard kan je bij vragen altijd contact opnemen met je carrièrecoach en is zij geregeld op jouw studielocatie aanwezig.

... en gegarandeerd een baan

We weten het als geen ander: bij Schoevers behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom aarzelt Schoevers ook niet en
garanderen we je een baan: baangarantie noemen we dat. Als je je Schoevers-diploma hebt behaald, zorgen wij ervoor
dat je binnen een half jaar gegarandeerd je eerste functie krijgt aangeboden. Dat verzekert je van je eerste échte werkervaring. Kom je onverhoopt niet in aanmerking voor baangarantie, dan kan je nog steeds gebruik maken van onze baanbemiddeling. We kunnen je dan geen baan garanderen, maar begeleiden je nog steeds bij je zoektocht naar je eerste werkplek. Zo kan iedereen dus rekenen op de baanbemiddeling van Schoevers.