Business English-B

Professioneler communiceren en zakendoen in de Engelse taal
Duur 3 Dagen
Vorm Deeltijd
Opleidingsniveau Training
Studievorm Dag

Business English-B

Professioneler communiceren en zakendoen in de Engelse taal
Duur 3 Dagen
Vorm Deeltijd
Opleidingsniveau Training
Studievorm Dag
PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenInschrijven

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van jouw huidige situatie en doelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen terug.
Vraag een opleidingsadvies aan

In het kader van je functie spreek je geregeld Engels. Dit gaat je al heel aardig af, maar toch voel je de behoefte om dit verder te professionaliseren. In deze praktijkgerichte training wordt onder andere aandacht besteed aan vaardigheden zoals presenteren in het Engels en het voeren van zakelijke onderhandelingen. Onze trainers spreken vloeiend Engels en zijn daardoor de ideale trainer voor jou. Je zult versteld staan hoe je in relatief korte tijd je zakelijke Engels verbetert.

Doelgroep

Je communiceert geregeld in het Engels, maar je wilt je communicatieve vaardigheden graag verder professionaliseren. De training wordt gegeven op niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader.

Aanpak

In dit programma ga je praktijkgericht aan de slag. Aan de hand van interessante werkvormen leer je de fijne kneepjes van de Engelse taal kennen. We behandelen alleen het Engels dat je nodig hebt binnen het bedrijfsleven. Je gaat aan de slag met je telefonische vaardigheden, schrijfvaardigheden en onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast leer je hoe je jezelf en de organisatie presenteert en hoe je vergaderingen leidt in het Engels. Je werkt aan praktische opdrachten om de benodigde taalvaardigheden op te doen en past deze vaardigheden zo snel mogelijk toe in je eigen praktijk. Dit doe je onder begeleiding van een deskundige trainer. De trainer heeft veel ervaring met Engels in de praktijk en kan uitstekend inspelen op jouw situatie.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 3 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Je resultaat

Na deze training kun je moeiteloos deelnemen aan vergaderingen in het Engels. Je kunt met succes onderhandelen en presenteren in het Engels. Ook pas je de Engelse grammatica en spelling op de juiste manier toe in je correspondentie.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Jouw ontwikkelvraag

Telefonische vaardigheden

 • Vlot communiceren
 • Veelgebruikte uitdrukkingen en idioom

Overleggen en vergaderen

 • Woordgebruik tijdens vergaderingen
 • Discussievaardigheden
 • Openen en afsluiten van de vergadering
 • Samenvatten

Onderhandelen

 • Onderhandelingsvaardigheden
 • Presenteren van standpunten
 • Afronden van de onderhandeling

Presenteren in het Engels

 • De bedrijfspresentatie
 • Boeiend presenteren
 • Omgaan met vragen

Schrijfvaardigheid

 • Stijl en structuur van brieven en memo’s
 • Helder formuleren
 • Spelling en grammatica

Officieel certificaat

Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat ‘Business English-B’.

Wanneer wilt u starten?

Gekozen filters:
Alle filters herstellen
Er zijn geen resultaten beschikbaar die voldoen aan de gekozen filters

 • Startmoment
 • Variant
 • Locatie
Lesrooster

Kostenoverzicht

Cursusgeld: € 1.290,-
Studiemateriaal: € 78,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Je kunt deze opleiding ook in 2 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht

Locatie- en arrangementskosten 
Schoevers regelt voor jou een arrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). 

Reprorechten en hand-outs 
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw 
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onze website maakt gebruik van cookies.