Profiteer van € 1.000,- STAP-subsidie

Wil jij binnenkort een Schoevers-opleiding of training volgen? Laat je op deze pagina inspireren: hier vind je alle opleidingen die met het STAP-budget nu wel héél voordelig te volgen zijn. Met het STAP-budget kun je € 1.000,- korting krijgen op een opleiding of training. Benieuwd hoe het werkt? Lees in dit artikel meer.

Op = op

Met een Schoevers-opleiding ben je meer waard. Met het STAP-budget krijg je € 1.000,- subsidie op je opleiding. Jaarlijks wordt er € 200 miljoen beschikbaar gesteld voor deze subsidieregeling. Dit bedrag wordt voor 2023 verdeeld over vijf inschrijftermijnen. Zodra het budget voor de inschrijftermijn op is, kun je geen subsidie meer ontvangen. Op = op.

Meld je nu alvast aan

Elke twee maanden is er een nieuwe aanvraagperiode voor het STAP-budget. Schrijf je nu alvast in voor een opleiding of training bij Schoevers en geef aan dat je gebruik wilt maken van het STAP-budget. Bij een aanmelding via de website kun je dit aanvinken, als je je liever telefonisch aanmeldt geef je dit door aan de opleidingsadviseur.

Je krijgt dan van ons een STAP-aanmeldbewijs per e-mail. Deze moet je bij de start van de eerstvolgende aanvraagperiode indienen bij het UWV. Zo weet je zeker dat je er als eerste bij bent.

Meer weten over het STAP-budget? Lees het hier en laat je direct inspireren bij de keuze van je opleiding:
Meer weten.

Contact met Schoevers

Heb je vragen over het STAP-budget? Of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding of training? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 − 7 506 140 of stel je vraag online. Dan vertellen wij je meer.