Nieuw bij Schoevers: verschillende VA-opleidingen

Het opleidingsaanbod van Schoevers is weer vernieuwd met opleidingen voor de managementsupporter van nu. Dit jaar hebben we ons aanbod virtual support-opleidingen flink uitgebreid. Ontdek waarom en bekijk het aanbod!

Online werken: het nieuwe normaal

Ons werk is zich de laatste jaren steeds meer gaan verplaatsen naar online, maar door de coronacrisis heeft online werken nog eens een extra boost gekregen. Waarschijnlijk werkte je voorheen ook weleens vanuit huis, maar waren er ook taken waarvan je werkgever wilde dat je die op kantoor deed. Nu dit niet mogelijk is, blijkt ineens dat er veel meer werkzaamheden op afstand gedaan kunnen worden dan altijd gedacht.
 
Bevalt het op afstand werken je goed en wil je er klaar voor zijn om in de toekomst optimale virtuele managementondersteuning te bieden? Volg dan een van onze virtual support-opleidingen en
-trainingen. Lijkt het je wat om voor jezelf te gaan werken en als zelfstandige virtual assistant je vaardigheden aan te bieden? Volg dan een virtual assistant-opleiding of training! Bekijk hier het volledige aanbod Virtual Support en Virtual Assistant.

Wat doet een virtual assistant?

Als virtual assistant ondersteun je kleinere ondernemers die geen fulltime managementondersteuner nodig hebben. Je pakt allerlei taken op, zoals events plannen, facturen versturen of de website van je klant bijhouden. Meestal ben je zzp’er en heb je meerdere klanten tegelijk.

Veel virtual assistants kiezen deze baan vanwege de vrijheid om zelf je opdrachten te kiezen en te werken waar en wanneer je maar wilt. Je bent zelf ondernemer, en daardoor begrijp je je klanten extra goed.

Virtual assistant worden

Bij Schoevers vind je verschillende opleidingen voor de virtual assistant. Bijvoorbeeld de opleiding Virtual Assistant, waarbij je in een halfjaar leert om op afstand te werken. Daarnaast is er aandacht voor alles wat er komt kijken bij het runnen van je eigen bedrijf. Kun jij al moeiteloos werken op afstand, maar wil je alleen weten hoe je jezelf in de markt zet? Volg dan de opleiding Ondernemerschap voor de Virtual Assistant. Bekijk hier het volledige aanbod Virtual Support en Virtual Assistant.
 
Wil je meteen beginnen? In mei geven we twee verschillende virtual assistant-bootcamps, die afgeleid zijn van onze bestaande trainingen. Hierin ontdek je hoe je een organisatie ook op afstand zo goed mogelijk ondersteunt. En het leuke is: we kunnen ze speciaal in deze periode met flinke korting aanbieden. Schrijf je dus snel in!

Digitale Open Avonden

Wil jij kennismaken met Schoevers? In juni organiseren we (fysieke en digitale) inloopdagen en een digitale Open Avond met een centrale presentatie over studeren bij Schoevers. Ook is er ruimte om je vragen te stellen en een adviesgesprek aan te gaan. Erbij zijn? Schrijf je in!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over studeren bij Schoevers? Of wil je persoonlijk advies van een opleidingsadviseur? Dan kun je altijd bellen naar 035 – 7 506 140, of je vraag online stellen. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.