Menu

De beste en meest actuele opleidingen voor managementondersteuners

Schoevers leidt al meer dan 100 jaar supportprofessionals op die met hun deskundigheid directies en management op onmisbare wijze ondersteunen. We zijn dan ook dé autoriteit binnen het vakgebied en kennen het werkveld van managementondersteuners als geen ander. Als wij constateren dat daarin verschuivingen plaatsvinden, passen we ons opleidingsaanbod daarop aan. Ieder jaar vullen we ons portfolio aan met interessante, relevante opleidingen en trainingen waarmee jij – net als wij – weer helemaal bij de tijd bent.

Sterker met een specialisatie

Schoevers blogster Hinke schreef het al: de managementondersteuner als alleskunner is 'uit', de toekomst ligt bij specialiseren. We hebben daarom weer een aantal interessante specialisaties toegevoegd, die vooral interessant zijn voor ervaren managementondersteuners. Met deze opleidingen krijg je meer inzicht in de beleidsmatige aspecten van management van organisaties, zodat je ook hierbij optimale ondersteuning kunt bieden.

Trainingen

Ben je te druk om een volledige opleiding te volgen? Of wil je graag heel gericht aan je persoonlijke vaardigheden werken? Dan is een training voor jou een logische stap. Ook aan ons trainingsaanbod hebben we weer een aantal interessante nieuwe programma's toegevoegd:

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht